ORTAK DENETİME ÇIKTILAR

ORTAK DENETİME ÇIKTILAR

Düzce Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ile Deri ve Deriden mamul Esnaf Sanatkarlar Odası ortaklaşa işyeri denetimine çıktı. Deri mamulleri ile uğraşan işyerlerinde oda kaydı ve ruhsat denetimleri yapıldı.

Düzce Zabıta Müdürlüğü personeli ve Deri ve Deriden mamul Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Rasim Bekar deri mamulleri imalatı ve satışı yapan işyerlerine denetim gerçekleştirdiler. Cedidiye mahallesindeki esnafı ziyaret eden Zabıta ve oda yetkilileri, esnafın oda kaydı belediye ruhsat işlemlerinin tam olup olmadığını kontrol ettiler.

 

 

Deri ve Deriden mamul Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Rasim Bekar denetimler hakkında bilgi verirken, oda kaydı ve ruhsat işlemleri eksik olan esnaflara uyarıda bulunduklarını söyledi, diğer esnaflara haksızlık yapılamamsını istedi.

Bekar, ? Bugünkü çalışmamız Düzce Belediyesi ve Dericiler Odasının ortak olarak yaptığı bir çalışma. Esnaflarımızı ziyaret ediyoruz. Kayıt altında olmayan esnaflarımızı ziyaret edip oda kayıtlarını yapıyoruz, belediye ruhsatlarını denetliyoruz. Esnafımız da yakın ilgi gösteriyor.Ziyaret etmemizden dolayı memnunlar. Kayıt altında olmayan esnaf arkadaşlarımızdan rica ediyorum, kayıt altında, sicili olan arkadaşlara haksızlık oluyor. Çünkü onlar odalarına kayıtlarını yaptırmışlar, vergi dairelerine kayıtlarını yaptırmışlar, yaptırmayan arkadaşlarımızın da en kısa sürede odaya kayıtlarını , vergi ve sicil kayıtlarını belediyeye gidip yaptırabilirler.Yeni bir yasa gündemde resmileşmedi ama yılbaşından sonra bazı işlem dışı ayakkabıcıların vergiden muaf olmaları konuşuluyor.? Dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.