KÜLTÜR?DE BASKETBOL RÜZGARI

KÜLTÜR?DE BASKETBOL RÜZGARI

  Düzce Belediyespor Basketbol Takımı Koçu Benan Özçelik ve oyuncular Kültür Koleji?nde öğrencilerle bir araya geldiler. Öğrencilerle söyleşi yapan basketbolcular, ayrıca yapılacak TEOG sınavı öncesinde özellikle 8. Sınıf öğrencilere moral verdiler.

 Düzce Belediyespor Basketbol Takımı koçu ve oyuncuları Kültür Koleji?ne giderek öğrencilerle söyleşi yaptılar. TEOG sınavı öncesi öğrencilere moral vermek ve basketbolu sevdirmek için okula ziyarette bulunan basketbol takımı oyuncularına öğrenciler tarafından oldukça ciddi ve değişik sorular soruldu.

 

 

Düzce Belediyespor Basketbol Koçu Benan Özçelik, ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada, öğrencilere basketbolu sevdirmek amacında olduklarını söyledi.

Özçelik, ?Biz Düzce Belediyespor olarak sadece basketbol sahasında var olmak istemiyoruz. Okullara da yayılarak basketbola öğrencileri çekmek adına faaliyetlerde bulunuyoruz. Bu 4. Panelimiz. Diğer okullara da gitmiştik. Devamını düşünüyoruz. Bu öğrenciler için oldukça faydalı oluyor. Maçlarımızı da geliyorlar. İlgiden oldukça memnunuz. Çok değişik sorular soruluyor. Oyuncularıma da moral oluyor. Bazen bir ön yargı oluyor. Panelde olan iki oyuncum Düzceli. Takımda 4 Düzceli oyuncum var. Oyuncuları antrenmanlara çağırıp antrenman yapmak değil onları A takıma kazandırmak istiyoruz. Altyapıda ki çocukları daha iyi yetiştirmemiz lazım. Bu adımları atıyoruz. En az 4 oyuncu daha A takıma kazandıracağız? dedi.

Kültür Koleji Ortaokul Müdürü Murat Sert, TEOG sınavı öncesinde öğrencilere büyük moral olduğunu ifade etti.

Düzce Belediyespor Basketbol Takımı oyuncuları ile Kültür Koleji Basketbol takımında oynayan öğrenciler mini bir gösteri maçı yaptı. Maçı izleyen öğrenciler özellikle Belediyesporlu basketbolcuların smaçlarında oldukça heyecanlandılar.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.