MUHTARLARIN SORUNLARI DİNLENDİ

MUHTARLARIN SORUNLARI DİNLENDİ

Vali Ali Fidan muhtarlarla bir araya geldi. Genel anlamda tüm alanlarda hizmetlerin değerlendirildiği toplantıda Fidan muhtarlara bazı talimatlarda bulundu.


MUHTARLARIN SORUNLARI DİNLENDİ paylaşan: duzcetv

Vali Ali Fidan başkanlığında Muhtarlarla değerlendirme toplantısı düzenlendi. Daire müdürleri, muhtarlar ve il genel meclisi üyelerinin katıldığı toplantının amacından söz eden Vali Fidan, bu yıl hizmette bir rekora imza atıldığını söyledi, genel anlamda köylerin sorunlarının değerlendirileceğini bildirdi.

HİZMET AÇISINDAN BEREKETLİ YIL

Fidan, ? Muhtarlarımızla değerlendirme toplantısı yapalım istedik. Artık hizmet sezonu aşısından yılın sonuna geldik.Bunları bugün bir değerlendirelim istedik. Hizmette nereye geldik, neler eksik kaldı. Özel idare hizmetleri açısından bakıldığında bu yıl hizmet açısından bereketli bir yıl oldu.Hem köy yollarımızın asfalt olması hem de içme suyu anlamında rekor sayılabilecek hizmete imza atıldı. Özel İdarenin tüm personellerine ve kaynak aktarımında milletvekillerimize teşekkür ediyorum.Özel idarenin öz kaynakları sınırlı dolayısıyla bir takım hizmetlerin yürütülmesi için ilave kaynaklara ihtiyaç var. Bu kaynakların aktarımı çok önem taşıyor ki hizmetler hızlıca yapılsın. Bu konuda sizin görüşlerinizi almak istiyorum. Onun dışında genel anlamda güvenlikten eğitime, sağlıktan tarıma,dini hizmetlere, gençlik spor ve sosyal hizmetlere değerlendirme yapmak istiyoruz. Köylerimize yapılan hizmetler anlamında varsa muhtarlarımızın sorunlarını dinleyeceğiz. Görüş ve önerilerini alacağız.? Dedi.

DÜZCE HUZURLU BİR

Düzce?nin huzurlu bir il olduğunu vurgulayan Fidan, hem emniyet hem jandarma ile güvenlik hizmetlerinin başarılı şekilde yürütüldüğünü söyledi.

Fidan, ?Güvenlik hizmetleri asli hizmetlerimizdir.Çok önemsiyorum. Özellikle Düzce?ye geldiğimde söylemiştim uyuşturucu ile mücadeleden başlayarak, hırsızlıkla mücadele ve diğer alanlardaki mücadelemiz devam ediyor.Hem emniyetimize hem jandarmamıza teşekkür ediyorum bu alanda. Önemli bir mesafe aldık. Mutlaka almamız gereken yol var. 0 sorun en iyisidir ama bu hiçbir zaman sonlanmayacak. Bizim amacımız her zaman en iyisini yapmak.Vatandaşımızın huzurlu yaşayacağı bir il olmayı istiyoruz. Düzce?miz de öyledir, huzurlu bir ildir.Ama çalışmalarımız devam ediyor.?şeklinde konuştu.

Güvenliğin sağlanması için özellikle muhtarlara görev düştüğünü belirten Vali Fidan, köylere gelen yabancıların mutlaka kolluk kuvvetlerine bildirilmesini istedi.

KIRIK DÖKÜK OKUL İSTEMİYORUZ

Eğitimle ilgili yapılacak değerlendirmeler için muhtarlardan köylerindeki okulların fiziki durumlarını tespit etmelerini isteyen Vali Fidan, ?kırık dökük okul istemiyoruz? dedi.

Fidan, ? Bazı köylerimizde okul yok. Okul olan köylerimizle ilgili bilgileri milli eğitim müdürümüz verecek. Hem merkezde, hem ilçelerde hem de köylerde okulların kırık dökük, bakımsız olmasını istemiyoruz. Özellikle imkanlar ölçüsünde eksiklerin giderilmesini itiyoruz. Sadece fiziki yapılar değil, öğretmen atamaları ve eğitimin sürdürülebirliği için çalışmalarımız var.? Şeklinde konuştu.

Vali Fidan, tarım ve gençlik spor hizmetlerini de önemsediklerini belirtti., gençleri spora yönlendirmek amacıyla köylerde neler yapılması gerektiğini değerlendirileceğini sözlerine ekledi, gençlere alternatif alanlar sunulması gerektiğini vurguladı. Fidan ayrıca, sosyal hizmetleri önemsediklerinin de altını çizerken, muhtarlardan ihtiyaç sahiplerini belirlemelerini istedi.

Toplantı daha sonra basına kapalı olarak devam etti.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.