İL TRAFİK KOMİSYONU KARAR ALDI

İL TRAFİK KOMİSYONU KARAR ALDI

Vali Ali Fidan başkanlığında İl Trafik Koordinasyon Kurulu toplantısı yapıldı. Toplantıda konuşan Vali Fidan, İstanbul Caddesi ve Atatürk Bulvarı?nda ki trafik yoğunluğunun azaltılması için bazı kararlar alındığını, bu kararların trafik komisyon kararı haline geldiğini önümüzde ki günlerde kamuoyu ile paylaşılacağını söyledi.


İL TRAFİK KOMİSYONU KARAR ALDI paylaşan: duzcetv

Vali Ali Fidan başkanlığında yapılan toplantıya Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Garnizon Komutanı Albay Bilal Güvenir, Emniyet Müdürü İsmail Hakkı Akyüz, daire amirleri ile karayolları il ilgili birimlerde çalışan personeller katıldı.

Vali Ali Fidan, toplantı öncesinde yaptığı konuşmada Düzce?de ki trafik düzeni ile ilgili bazı kararlar aldıklarını belirterek ?Bugün hem karayolları trafik güvenliği koordinasyon toplantısı yapmış olacağız aynı zamanda kış tedbirlerini görüşeceğiz. Biz trafik güvenliği anlamında daha önce sadece Düzce Belediye Başkanlığı ve Emniyet Müdürlüğü ile bir toplantı yaptık. Trafik akışlını daha düzenli hakle getirmek için çalışma grubu oluşturduk. Burada değerlendirmelerde bulunduk. Bu çalışma grubu çalışmalarını bitirdi ve bir takım kararlar aldık. Detayları açıklamayacağım.  Ama özellikle İstanbul Caddesi, Atatürk Bulvarı ve bazı sokaklarda düzenleme yaptık trafik komisyonu kararı haline geldi. Bunları kamuoyuna açıklayacağız. Trafik akışını daha düzenli hale getirmek istiyoruz. Aksayan bazı cadde ve sokaklar vardı. Bazı kararları açıklayacağız? dedi.

Sürücü ve yayaların kurallara uyması gerekiyor

Vali Fidan alınan kararlara vatandaşların ve sürücülerin kurallara uyarak katkı sağlamaları gerektiğini ifade ederek ?Biz trafik ile ilgili bazı karalar aldık. Ama burada önemli olan hem sürücülerimizin hem yaya vatandaşlarımızın da bu kurallara uymasıdır. Hangi kararı alırsak alalım hangi düzenlemeyi yaparsak yapalım bu kararlara uygulanmazsa aksaklıklar devam ediyor. Ben bütün sürücülerimizi bütün vatandaşlarımızı bu kurallara uymaya davet ediyorum. Bu kararların uygulanmasında emniyet ve jandarma ekipleri çalışacaklar? ifadelerini kullandı.

Kış mevsiminde koordinasyon önemli

Kış mevsiminde yağması muhtemel kar ile birlikte alınacak tedbirleri görüşeceklerini dile getiren Vali Fidan, ?Kış mevsiminde neler yapabiliriz? Hangi tedbirleri alabiliriz? Bunları değerlendireceğiz. Düzce?de alınacak tedbirleri değerlendireceğiz. Önümüzde ki hafta da Bolu Valiliği, Karayolları Bölge Müdürlüğü?nün katılımı ile TEM otoyolu ve D-100 karayolunda alınacak tedbirleri değerlendireceğiz. Özellikle kış sezonunda kar yağışının olduğu günlerde kurum ve kuruluşların iş birliği içinde çalışması gerekiyor? şeklinde konuştu


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.