ÖĞRENCİLERE ALTIN DEĞERİNDE TAVSİYELER

ÖĞRENCİLERE ALTIN DEĞERİNDE TAVSİYELER

Düzce Polisi üniversiteye hazırlanan öğrencileri terör örgütlerine karşı uyarırken aile bağlarını mutlaka sıkı tutun tavsiyesinde bulundular.

Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Bilgilendirme ve Önleme Faaliyetleri Büro Amirliğince Gençlik ve Güvenli Gelecek Projesi kapsamında lise son sınıf öğrencilerine üniversitelerde dikkat etmeleri ve kendilerini korumaları gereken konular hakkında bilgilendirme seminerleri yapılıyor.

Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünde görevli Polis Memuru Veysel Özalp tarafından öğrencilere altın değerinde tavsiyelerde bulundu.

Özalp, yasa dışı örgütlerin sevgi ve şefkatle yaklaştığını belirterek ?Size sevgi ve şefkatle yaklaşırlar ama sokakta ateş kusmanı isterler. Üniversite hayatına başladığınız zaman mutlaka ve mutlaka aile bağlarını kesmeyin daha sıkı tutun. Aileniz sizin kimle olduğunu kimle dolaştığınızın bilgisini verin. Ailenizden sırrınız olmasın. Nerede ne zaman olacağınızı kiminle olacağınızı bilsinler. Yalan söylemeyin çünkü bir yalan peşinden yüzlerce yalanı doğuracaktır ve sizi çıkmaza itecektir? dedi.

Özalp öğrencilere ?Üniversiteye niye gedeceksiniz?? diye soru sordu ve mutlaka okumaya gidin tavsiyesinde bulundu.

Özalp, ?Şunu hiçbir zaman unutmayın sizler üniversiteye 4 yıl sonra yapacağınız işin diplomasını almak için eğitim kurumuna gidiyorsunuz. Geleceğinize şekil vermek için gidiyorsunuz. İyi bir işiniz olursa iyi bir hayatınız olur bu nedenle okumaya gidin? dedi.

Öğrenciler polis Memuru Veysel Özalp?i can kulağı ile dinlediler. Eğitimlerin, Düzce'de bulunan lise ve dengi tüm okullarda devam edeceği bildirildi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.