BİNLERCE OYUNCAK TOPLANDI

BİNLERCE OYUNCAK TOPLANDI

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi tarafından yürütülen  ?Hediyem oyuncağın olsun? projesi kapsamında oyuncak toplanıyor.Hiç oyuncağı olmayan çocukların hedeflendiği proje için Namıkkemal ilkokulu öğrencileri de 16 koli oyuncak topladı.

İl Merkezinde bulunan okullardaki öğrencilerin evlerinde bulunan ve kullanmadıkları oyuncakları bağışlaması ile yürütülen ?Hediyem oyuncağın olsun? adlı sosyal sorumluluk projesi kapsamında oyuncak toplanmaya devam ediliyor.

Düzce Merkez okullarından toplanan oyuncaklar kırsal kesimde eğitim gören çocuklara verilecek. Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi yetkilileri tarafından yürütülen proje kapsamında binlerce  oyuncak toplanırken, Namıkkemal ilkokulu öğrencileri de kampanyaya katılarak, evlerinde kullanmadıkları oyuncakları kırsal kesimde yaşayan arkadaşları için bağışladılar.

Namıkkemal ilkokulunda 16 koli oyuncak toplanırken, kampanyaya katılan çocuklar hiç oyuncakla tanışmamış yaşıtları için hayata geçirilen projeden memnun olduklarını belirttiler ve ? Onların mutlu olması bizi de mutlu ediyor, onların da oyuncakları olsun istiyoruz.? Dediler.

Proje hakkında bilgi veren Gençlik Merkezi Gençlik Lideri Kübra Günoğlu, öğrencilerin ve velilerin oyuncakları Gençlik Merkezine ulaştırabileceklerini bildirdi.

Günoğlu, ? Hediyem oyuncağın olsun isimli bir proje başlattık. Bu proje kapsamında genç arkadaşlarımızın sosyal sorumluluk alanında bilincini artırmayı hedefliyoruz. Oyuncağı olmayanlara oyuncaklarımızı ulaştıracağız. Düzce kırsalında yaşayan oyuncakla hiç tanışmamış arkadaşlarımıza ve okul öncesi eğitim kurumlarına ulaştıracağız. Kiremit Ocağı mahallesindeki  Gençlik Merkezine oyuncakları getirebilirler. Hem veliler hem öğrenci arkadaşlarımız.? Dedi.

Proje kapsamında, Namıkkemal ilkokulunda öğrencilerin katkıları ile toplanan oyuncaklar, Gençlik Merkezi üyeleri tarafından okuldan alınarak gerekli yerlere dağıtılmak üzere diğerleri gibi Gençlik Merkezine götürüldü.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.