AKÇAKOCA?DA TURAN GÜLER SEÇİLDİ

AKÇAKOCA?DA TURAN GÜLER SEÇİLDİ

Gümüşova,Çilimli ve Yığılca kongrelerinin ardından Cumhuriyet Halk Partisi Akçakoca İlçe Kongresi de yapıldı. CHP İlçe Başkanı eski başkanlardan Turan Güler oldu.

Akçakoca Belediye Salonunda yapılan Kongreye CHP parti Meclis üyesi Av.Gül Çiftçi ve Ankara İl Başkan yardımcısı Berkay Gökçınar, il ve ilçe teşkilatları katıldı.

 

 

Divan başkanlığını PM üyesi Gül Çiftçi?nin yaptığı kongrede, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu,Sezgin Tanrıkulu,Tekin Bingöl,Muharrem İnce,Tanju Özcan,Aylin Nazlıaka ve 26.dönem Milletvekili adayı Zafer Teber'in kutlama mesajları okundu.

Eski İl Başkanı Nurettin Özcan iyi dileklerle yürütülecek bir seçim temennisinde bulunduktan sonra kürsüye 26. Dönem vekil adayı Zekeriya Yanmaz çıktı.

Yanmaz, ? Atatürk?ün 2. Büyük eserim dediği Cumhuriyet Halk Partisi fikir ve ideoloji partisidir.? Dedi. Yeni oluşacak yönetime başarılar diledikten sonra,yönetim kurulu ve Başkan seçimine geçildi.

Hesap ve faaliyet raporları oy birliği ile ibra edildi.

Blok liste ile seçime gitmek için Turan Güler 19,Hamdi Deniz ise 24 imzalı önerge ile divana gitti. 87 delegesi bulunan Akçakoca teşkilatı seçimlerinde iki aday yarıştı.

İlçe Başkan'ı Hamdi Deniz ve 2011 yılında ilçe Başkan'lığı yapan Turan Güler'in aday olduğu kongrede 45-38'e Turan Güler yeni ilçe Başkan'ı seçildi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.