OT YAKARKEN ODUNLUĞU YAKTI

OT YAKARKEN ODUNLUĞU YAKTI

 KoçYazı Mahallesi Karataş Sokak Kavşağındaki bir ara yolda,   Ömer Ersoy'a ait tek katlı ahşap evin avlusunun içinde odun ve talaş bulunan odunlukta yangın çıktı.   Yangın bir anda odunlukta bulunan kuru odun talaşların tutuşması sonucu yayılmaya başladı. Yangını fark eden ev sahibi Ömer Ersoy'un eşi Hatice Ersoy itfaiyeyi aradı. Kısa zamanda yangın yerine ulaşan Düzce İtfaiye ekipleri ilk müdahaleyi yaptılar.   Ekiplerin anında müdahalesiyle odunluğun yakınında bulunan iki ahşap eve sıçramadan söndürüldü.

Yangının meydana geldiği odunluğun üst kısmından geçmekte olan elektrik kabloları da her hangi bir tehlikeye mal olmadan Sedaş ekipleri tarafından kesildi. Yangında daha sonra soğutma çalışması yapıldı.

Polis ekipleri de yangının meydana geldiği sokağa gelerek gerekli emniyet tedbiri aldılar ve gerekli tahkikatı başlattılar. Yangınla ilgili tahkikat sürerken, Ev sahibi Hatice Ersoy, bahçedeki kuru otları temizleyip tutuşturduğu sırada telefon çaldığını, telefona cevap vermek için eve gittiğinde kuru otlardan sıçrayan kıvılcımların bir anda odunluğa sıçradığını ifade etti. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.