MARKA İLE DÜZCE TEKNOPARK A.Ş. PROJE SÖZLEŞMESİ İMZALANDI

MARKA İLE DÜZCE TEKNOPARK A.Ş. PROJE SÖZLEŞMESİ İMZALANDI

 Düzce Teknopark A.Ş. ''Düzce Teknoloji Geliştirme Bölgesi İmar ve Parselasyon Plan-Proje Çalışması" konusunda sunduğu 2012 Yılı Şubat dönemi Doğrudan Faaliyet Desteği Mali Destek Programı kapsamında destek almaya hak kazanan projesi Doğu Marmara Kalkınma Ajansı tarafından kabul edilerek mali protokol anlaşması imzalandı.


Genel Sekreter Erkan Ayan, 'Düzce Teknopark A.Ş.'den yeni projeler de beklediklerini belirterek "Düzce Üniversitesi Kalkınma Ajansı desteklerinden en fazla yararlanan, bölgede farklı projelere imza atan bir kurum, biz Doğu Marmara Kalkınma Ajansı olarak bölgemizdeki teknoloji geliştirme bölgelerine her zaman pozitif ayrımcılığımız vardır. Düzce'deki kurulmakta olan teknoparkında baştan beri Düzce ve bölgemize en iyi şekilde katma değer üreten nitelikli yatırımları çekebilecek şekilde kurulması için hocalarımızın talepleri doğrultusunda destek vermeye gayret gösteriyoruz. Bu kapsamda, Düzce Teknopark projesinin mimari projelerinin hazırlanmasına destek vermiştik. Bu açıdan Düzce Teknopark A.Ş.'yi bu projesinden dolayı tebrik ediyorum. Çok daha farklı projelere imza atacaklarına inanıyoruz ve yeni projelerini bekliyoruz. Yatırımcıları da Düzce Teknopark A.Ş. yatırım yapmaya davet ediyorum. Düzce Teknoloji Geliştirme Bölgesi İmar ve Parselasyon Plan-Proje Çalışması projesinin ilimize ve bölgemize hayırlı olmasını diliyorum. Yatırımcılarımızı Düzce Teknopark'a davet ediyoruz'' dedi.

Düzce Teknopark A.Ş. Genel Müdürü Serkan Subaşı proje hakkında şunları dile getirdi, ''Doğu Marmara Kalkınma Ajansının değerli destekleri ile daha önceki dönemde de Düzce Üniversitesi teknoloji geliştirme bölgesinde mimari plan ve proje çalışmasını tamamlamıştık. Bu dönemde de yine Düzce üniversitesi teknoloji geliştirme bölgesi olarak yaklaşık 380 dönüm civarında bir arazimiz var. Bu arazilerin en uygun bir şekilde imar planlarını hazırlanarak plan ve projelerinin tamamlanması için kalkınma ajansımızdan faaliyet desteği kapsamında destek aldık. Kendilerine bu desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu.
Konuşmanın ardından Düzce Teknopark A.Ş. ''Düzce Teknoloji Geliştirme Bölgesi İmar ve Parselasyon Plan-Proje Çalışması" Projesi destek sözleşmesini Doğu Marmara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Erkan Ayan, Düzce Teknopark A.Ş Genel Müdürü Serkan Subaşı ve Yönetim Kurulu Üyesi Aylin Özdemir imzaladılar.iha


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.