GÖLYAKA MYO'DA İLÇENİN BİYOLOJİK ÇEŞİTLİLİĞİ, BİTKİLERİ, HAYVANLARI, PEYZAJ ALANLARI KONULU PANEL

 GÖLYAKA MYO'DA İLÇENİN BİYOLOJİK ÇEŞİTLİLİĞİ, BİTKİLERİ, HAYVANLARI, PEYZAJ ALANLARI KONULU PANEL

 Yoğun bir katılımın gerçekleştiği panele, Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Funda Sivrikaya Şerifoğlu, Gölyaka Kaymakamı Mehmet Ali Özkan ve Gölyaka Belediye Başkanı Nihat Çelik'in yanı sıra üniversiteye mensup akademisyenler ve protokol üyeleri katıldı.

Panele Gölyaka Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Necmi Aksoy, Orman Fakültesi Orman Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Akif Keten, Orman Fakültesi Peyzaj Mimarlığı Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Osman Uzun panelist olarak katılırken moderatörlüğü Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar yaptı.
Panelde Düzce'nin endemik bitkileri ve nesli tehlike altında olan bitkileri, Gölyaka'nın peyzaj değerleri, arazi kullanımı ve Efteni Gölü'nün yaban hayvanları hakkında bilgiler verildi. Endemik bitkileri bekleyen tehlikeler ve neler yapılması gerektiği ve doğa düzenini koruma ile ilgili gerekli tedbirlerin neler olabileceği konuşuldu.
Panel sonunda katılımcılara plaket takdim edilirken Rektör Prof. Dr. Funda Sivrikaya Şerifoğlu, Gölyaka Kaymakamı Mehmet Ali Özkan ve Gölyaka Belediye Başkanı Nihat Çelik'e Düzce Endemik bitkilerini içeren afiş hediye edildi.
Gölyaka Meslek Yüksekokulunda gerçekleştirilen program, okulun bahçesinde yapılan ağaç dikimi, ardından düzenlenen kokteyl ile son buldu.iha


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.