POLİSLER DÜZCE VALİSİ VASİP ŞAHİN’İ ZİYARET ETTİ

POLİSLER DÜZCE VALİSİ VASİP ŞAHİN’İ ZİYARET ETTİ

 Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 167. Yılı tüm yurtta olduğu gibi Düzce'de de çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Bu kapsamda Düzce İl Emniyet Müdürü Ali Gezer ve polisler Düzce Valisi Vasip Şahin'i makamında ziyaret ettiler.

Ziyarette konuşan Vali Şahin, Polis Teşkilatının 167. yıldönümünü kutlayarak, "Tüm teşkilat mensuplarına ve ailelerine huzur ve sağlık dolu nice yıllar diliyorum. Polis teşkilatı mazisi itibariyle kurumsallaşmış, kendini ispat etmiş emin adımlarla yürüyen bir teşkilattır. Hem sayısı hem kalitesi itibariyle tüm polis teşkilatı göğsümüzü kabartır hale geldi. Kendi personelimizi eğittiğimiz gibi, dünyadaki de birçok teşkilatı eğitecek kapasitemiz mevcut. Bu bizim için ülke olarak gurur kaynağı" dedi.
Polislerin gece gündüz fedakarca görev yaptığını işaret eden Şahin, "Türk polisi gece gündüz demeden fedakarca gerekirse canını da ortaya koyarak azim ve kararlılıkla görevini yapmaya devam ediyor. Tüm teşkilat mensubu arkadaşlarımı ayrı ayrı kutluyorum. Burada bir kamu hizmeti yapılıyor, kamu hizmetlerinin gereklerinden biri de huzur ve güvenliğin sağlanmasıdır. Yaptığınız iş temel kamu hizmetlerinden devletin vazgeçemeyeceği bir iştir. Bu görevin bilinciyle hareket etmek zorundayız. Halkın her zaman yanındayız, suçluların karşısında olmak ayrı bir şey. Halkın da özgürlüklerini kullanmasını da sağlayıcısı olarak polisimiz vazife yapmak durumunda. Bu hizmet sürecinde arkadaşlarıma başarılar diliyorum, her zaman birlikteyiz. Aç ve açık vatandaşımız, kimsesiz ve zayıf vatandaşımızın her zaman yanında Polisimizi hissetmeli" diye konuştu.
Vali Şahin son olarak, son zamanlarda güvenilirlik ölçümlerinde Türk polisiyle ilgili memnuniyet düzeyinin yükseldiğini söyledi.
Emniyet Müdürü Ali Gezer, İç güvenlik faaliyetleri bir ülkenin olmazsa olmazlarından olduğunu belirterek "Genel asayiş, güvenlik ve emniyet faaliyetleri sürekli bir faaliyettir. Zaman ayrımı yoktur, uzun vadelidir. Görünmez bir faaliyettir, ancak halkın asayiş ve huzuru açısından da vazgeçilmez bir devlet faaliyetlerinden biridir. Bizler de Düzce İl Emniyet Müdürlüğü olarak mülkü amirimiz olarak, verdiğiniz direktif ve talimatlar çerçevesinde, kanunların vermiş olduğu yetki çerçevesinde Düzce halkına 24 saat hizmet etmenin faaliyetlerini yaşıyoruz. Bu faaliyetlerimizde emniyet ve asayişin temininde bize her türlü maddi manevi ve şahsi destekleriniz için teşkilatım adına saygılarımı sunuyorum" diye konuştu.iha


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.