GÖLYAKA'DA ÖĞRENCİLER YARARINA KERMES

GÖLYAKA'DA ÖĞRENCİLER YARARINA KERMES

 Kültür Mahallesi Cumhuriyet Caddesi'ndeki Belediye Parkı'nda açılan kermese Gölyaka Kaymakamı Mehmet Ali Özkan, Gölyaka Belediye Başkanı Nihat Çelik, Gölyaka İlçe Emniyet Amiri İsmail Caran, GÖLGİAD Derneği Başkanı Saffet Coşkun, daire amirleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Dernek Başkanı Coşkun, kermes gelirlerini fakir öğrencilere burs olarak verdiklerini belirterek, kermeste gıda maddelerinin yanında el sanatları, çocuk giyimi ve çeşitli hediyelik eşyaları da satışa sunduklarını söyledi.
Coşkun, bir hafta boyunca kermeslerinin açık kalacağını dile getirerek, hayırseverlerin kermese ilgi göstermelerini, öğlen yemeklerini kermesten alarak katkı sağlamalarını beklediklerini ifade etti. Coşkun son olarak, "Bölgedeki sorunların eğitim ile çözüleceğine inandığımız için üyelerimizle eğitim hizmetlerine önem veriyoruz. Üyelerimizle bir ayı aşkındır çalışıp, çocuk giyimi ve çeşitli çeyiz malzemelerini hazırladık" dedi.
Konuşmaların ardından kermesin açılışı gerçekleştirildi. Daha sonra davetliler kermeste bulunan yiyeceklerden alarak, katkıda bulundu.iha


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.