MÜSİAD DÜZENLEDİ AK PARTİ KATILDI

MÜSİAD DÜZENLEDİ AK PARTİ KATILDI

AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin ve partililer, Düzce Müsiad tarafından organize edilen ve yaklaşık 380 öğrenci ile birlikte Ertuğrul 1890 filmini izledi.

Türk- Japon işbirliği ile çekilen Ertuğrul 1890 filmini AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin ve Müsiad yönetim kurulu üyeleri öğrencilerle birlikte izledi. AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, Düzce Ağır Ceza Reisi Ahmet Göztaş, Düzce Müsiad Başkanı İsmail Çakmak, Genç Müsiad, Krempark AVM Yönetim Kurulu Başkanı Rahmi Osanmaz ve yatılı okullarda kalan öğrenciler ile Türkiye Tekvando Şampiyonasında dereceye giren Yeşiltepe İlköğretim Okulu öğrencileri Türk - Japon dostluğunun anlatıldığı ?Ertuğrul 1890? adlı film gösterimini beraber izledi.

AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, ?Türkiye ve Japonya arasındaki ilişkiyi çok iyi bir kurguyla anlatan bir film ve filmde milletimizin yardımseverliği çok iyi işlenmiş. Müsiad?ın organize ettiği bu etkinliği tebrik ediyorum. Çocuklarımızın hem tarihimizi hem de maneviyatımızı bilmeleri için bu tür filmleri çok önemsiyoruz? ifadelerinde bulundu.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.