HAYATIMIZ SINAV

HAYATIMIZ SINAV

 Konferansta Seviye Belirleme Sınavı ile ilgili bilgiler veren Şener, velilerden öğrencilere uygun ders çalışma ortamları hazırlamalarını istedi.

"Odana geç ders çalış" demenin öğrenciyi motive etmeyeceğini belirten Şener, ders çalışma saatlerinde televizyonun kapatılması, o saatlerin hep birlikte değerlendirilmesi ve velilerinde çalışma saatlerinde kitap gazete vs okuyarak öğrenciye uygun ortam sağlaması gerektiğini belirtti.
Öğrencilere ise önlerindeki 2 aylık zamanı iyi değerlendirmeleri tavsiyesinde bulunan Cihat Şener, hedef belirlemelerini ileride rahat bir yaşam için sıkıntıya şimdiden katlanmaları ve ne yapmak istediklerine karar verdikten sonra sıkı çalışmaları gerektiğini vurguladı.
Şener, başarmanın sırrının çok çalışmak olduğunun altını çizdi. Konferansın sonunda okul aile birliğine teşekkür eden Şener, okula geçerek burada öğretmen ve öğrencilerle bir müddet sohbet etti.
Namık Kemal İlköğretim Okulu Okul Aile Birliği tarafından okulun öğrenci ve velilere yönelik düzenlenen konferansa Milli Eğitim Şube Müdürleri Turgut Cüre ile Saim Yılmaz, okul yöneticileri de katıldı.iha


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.