DURAN SESSİZLİĞİNİ BOZDU

DURAN SESSİZLİĞİNİ BOZDU

CHP Merkez İlçe Başkanı Alaattin Duran, Düzce Belediyesinin bu yıl yoğun kar yağışı ile ilgili mücadelesi hakkında değerlendirme bulundu. Duran, şehir merkezi kaldırım ve ara yollar dahil buzlanma ve kar yığını haline geldiğini belirtti.

Yazılı olarak yaptığı basın açıklamasında Duran, ? Düzce Belediye Başkanına sesleniyoruz? Bilindiği üzere Mehmet Keleş yerel seçimlerin hemen ardından o dönemde Düzce Belediyesinin 104 milyon TL borcu varken, belediye iştiraki bir şirket üzerinden makam aracı satın alınması ilimizde tepkilere neden olmuştu. Keleş Audi A8L marka aracı, 650 bin TL tutarında yüksek bir bedelle, kendisine tahsis etmişti? dedi.

 


DURAN SESSİZLİĞİNİ BOZDU paylaşan: duzcetv

 

Duran, ? Ardından Düzce Belediyesi tarafından başlatılan çevre düzenlemesi çalışmaları kapsamında, geçtiğimiz aylarda yapılan ve fiyatı konusunda kamuoyunda tepkilere neden olan 2 adet saat kulesi için 1 tanesine 750 bin liralık bir harcama yaptığı gündeme geldi. Bu sene ise Düzce?yi etkisi altına alan yoğun kar yağışı merkez ve ilçelerde 120 köyün ulaşıma kapanmasına neden oldu. Kalıcı konutlarda dik caddelere çıkılamadı, şehir merkezi kaldırım ve ara yollar dahil buzlanma ve kar yığını haline geldi? şeklinde konuştu.

Duran, ? Şimdi soruyoruz; Belediyenin 2005 yılında bünyesine aldığı 1 adet Unimog 3d Mercedes marka fonksiyonel kar küreme aracından, günümüz fiyatı ile 4 adet daha alınıp Düzce halkının karla mücadele noktasında hizmetine neden sunulmadı?Bu araçlarla ana arterler dışında tali yollar ve ara sokaklar dahi açık tutulabilirdi. Neden her sene yağan karda yüzlerce vatandaşımız merkezdeki kaldırımlarda düşerek Devlet hastanemizde kırık çıkık tedavisi görüyor? Siz Düzcelileri birde bu açıdan düşünmeye davet ediyoruz?? ifadelerini kullandı.

 

 

 

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.