ÖZEL YUNUSBEY İLKÖĞRETİM OKULU’NDAN TRT VE MECLİS ZİYARETİ

 ÖZEL YUNUSBEY İLKÖĞRETİM OKULU’NDAN TRT VE MECLİS ZİYARETİ

 TRT Dış yayınlar birimini, Türkiye'nin Sesi Radyosu stüdyolarını ve TRT Avaz stüdyolarını gezen öğrenci ve öğretmenler, çalışanlar ve yöneticiler tarafından bilgilendirildi. Mesleğin incelikleri ve teknik konularda bilgi alan öğrenciler, yayının her aşamasını takip ettiler. TRT'nin birçok yabancı dilde yaptığı yayınları izleyen öğrenciler, Türkiye'nin Sesi Radyosu'nun 10.00 haberlerini canlı olarak izlediler.

TRT Gezisinin ardından grup TBMM'ne geçti. Görevliler tarafından kapıda karşılanan gruba Meclis gezdirildi. Genel Kurul salonu ve kabul salonunda hatıra fotoğrafı çektiren öğrencilere, Milletvekillerinin çalışma odaları da gösterildi. Günün anısına öğrenci ve öğretmenlere TBMM tanıtıp kitapçığı ve Ziyaret Beratı belgesi verildi.
Toplantı salonunda Düzce Milletvekilleri Fevai Arslan, Osman Çakır Ve İbrahim Korkmaz ile buluşan öğrenci ve öğretmenler, milletvekillerinin sıcak ilgi ve alakası ile karşılandı. Milli Eğitim Komisyonunda katip üye olan Sayın Osman Çakır ziyaretçi grubuna 4+4+4 zorunlu eğitim hakkında bilgi verdi. Öğle yemeğini öğrenci ve öğretmenler ile birlikte mecliste yiyen milletvekillerine günün anısına çeşitli hediyeler takdim edildi.
Özel Yunusbey İlköğretim Okulunun başarısı ile gurur duyduklarını ifade eden Düzce Milletvekilleri, yapılan bu ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Öğrenci ve öğretmenler ise vekillerin bu sıcak ve içten ilgisinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, milletvekillerine şükranlarını ifade ettiler.iha


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.