TİTİZLİKLE ÇALIŞILIYOR

TİTİZLİKLE ÇALIŞILIYOR

Aziziye Mahallesi Huzur Sokak'ta ikamet eden Gürcistan Uyruklu biri çocuk, ikisi kadın 3 kişinin boğazı kesik halde bulunmuştu. Olayın ardından Düzce İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri bu vahşeti yapan kişi veya kişileri bulma adına titizlikle çalışmalarına devam ediyor.

Olayın haber alınmasının ardından 3 kişinin boğazının kesildiği evin olduğu alanda incelerde bulunan İl Emniyet Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri geniş çaplı bir araştırma başlattı. Ekipler ilk olarak olayı meydana geldiği alanda incelemeler yaptı. Ölen kişileri tanıyan yakın akrabalar ve komşular ile konuşan ekipler, hiçbir ayrıntıyı gözden kaçırmama adına gayret gösteriyor.

Ayrıntılar üzerinde yoğunlaşan Asayiş Şube ekipleri gece gündüz demeden olayın çözülmesi adına mesai harcıyor. Cumhuriyet Başsavcılığı da olay ile yakından ilgileniyor. Hafta sonu olmasına rağmen Düzce Cumhuriyet Başsavcısının olay yerine gelerek incelemelerde bulunması korkunç olayı yapan kişilerin bulunması için nasıl çalışıldığını gösteriyor. Cumhuriyet Başsavcısı sıcağı sıcağına olay ile ilgili bir rapor hazırlayarak olayın çözümü adına çalışmaların başladığını belirtmişti.

 

 

 

 

 

 

 

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.