NAZAR DEĞDİ

NAZAR DEĞDİ

2014 yılında başlanan Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi ek hizmet binasındaki çalışmalar planlandığı gibi gitmedi. Düzce Üniversitesi Rektörü Nigar Demircan Çakar, ek hastane binası ile ilgili olarak ? Nazar Değdi? diyerek yaşanan gelişmeler hakkında bilgiler verdi.

Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi sadece Düzceliye değil bölge insanına da hizmet ediyor olmasından dolayı ihtiyaçları karşılama noktasında sıkıntı yaşıyor. Düzce Üniversitesi bu kapsamda mevcut hastanenin yanında ek hizmet binası için girişimlerde bulunmuş ve bu girişimler sonucu 2014 yılında çalışmalar başlamıştı.

Düzce?ye hizmet etme adına fedakâr şekilde çalışmalarını sürdüren Düzce Üniversitesi Rektörü ve personelinin tüm girişimlerine rağmen ek hizmet binasının faaliyete geçmesi 6 ay gibi bir süre uzatıldı. Konu ile ilgili olarak değerlendirmelerde bulunan Rektör Çakar, çalışmalara nazar değdiğini söyledi.

 

 

Çakar, ?Ek Hizmet Binamıza nazar değdiğini söyleyelim. Ben devletin işinin yarım kalacağına inanmıyorum. Bu çalışmalar devam eder. Yaşanan aksilikten dolayı 5-6 ay gecikmeli olarak faaliyete geçecektir. Şuanda çalışmalar gayet iyi düzeyde ve 22 Bin metrekareye inşa edilen ek hastane binamız ile Sağlık Bakanlığının belirlemiş olduğu kriterlere uygun şekilde hizmet vereceğiz? dedi.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.