AK PARTİ?DEN ZİYARET

AK PARTİ?DEN ZİYARET

Ak Parti İl Başkanı Hikmet Keskin ve İl Yönetimi basın ziyaretleri kapsamında televizyonumuzu ziyaret etti.

Göreve geldiği günden bu yana basınla iç içe olmayı tercih eden bir yol izleyen Ak Parti İl Başkanı Hikmet Keskin, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte basın ziyaretleri gerçekleştiriyor. Keskin bu kapsamda televizyonumuza da bir nezaket ziyareti gerçekleştirirken, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Timur Erdem ve Düzce Tv Genel Koordinatörü Mete Şimşek ile Düzce ile ilgili görüşmede bulundu.

 

Düzce?de bugüne kadar bir planlama eksikliği yaşandığını dile getiren Keskin, bu sorunun çözüldüğünü söylerken, kurumlararası diyalogla bu planlamayı gerçekleştirdiklerini vurguladı.

Ziyaret daha sonra yine Düzce ilgili konuları içeren sohbet havasında devam etti.

Basın kuruluşlarıyla sürekli iletişim içinde olma adına çalışmalar yaptıklarını söyleyen Keskin, Düzce?de görev yapan hiçbir basın kuruluşunu ayırmadıklarını belirterek ellerinden geldiğince basın kuruluşlarının sorunlarına çözüm bulmaya devam edeceklerinin altını çizdi.

Keskin, ? Düzce Tv?ye bizlere verdiği destekten dolayı teşekkür ediyorum. Sizlere yerel ve siyasi anlamda her türlü destek vereceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Bizler Düzce?ye hizmet eden hiçbir basın kuruluşunu ayırmıyoruz. Her anlamda biz halkımızla ve basınımızla iç içe olmaya devam edeceğiz. Sizlerin problemlerini elimizden geldiğince çözüme kavuşturma adına mücadele edeceğiz. İlgiliniz ve alakanızdan dolayı sizlere teşekkür ediyorum? şeklinde konuştu. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.