ŞİMDİ RAĞBET ESKİ YOLA

ŞİMDİ RAĞBET ESKİ YOLA

Karayollarının, Gölyaka Bağlantı yolunda bir türlü beklenen verimi sağlayamaması trafik akışının eski yola yönlendirilmesine neden oldu. Yazıpınar mahallesindeki eski bağlantı yolunda Belediye ve Karayollarının ortak yürüttüğü hummalı bir çalışma var. 

 

Gölyaka?da geçtiğimiz günlerde Bağlantı Yolunda meydana gelen göçük olayının ardından trafik eski yoldan verilmeye başlanmıştı. Yapıldığı günden bu yana heyelanların eksik olmadığı yol hizmet veremeyecek hale gelince ulaşım yine eski yola kaldı. Yeni yoldaki  göçüğün akabinde Karayolları ve Gölyaka Belediyesi ekipleri tarafından eski yolda çalışma başlatıldı.

Yeni bağlantı yolunda kalıcı bir önlem almak yerine günü kurtarma adına çalışmalar yapan yetkililer, son göçüğün  ardından eski yolda çareyi buldu. Yazıpınar mahallesinden geçen yolda genişletme ve düzeltme çalışması yapılmaya başlandı. Çalışmaların trafik akışının devam ettiği alanda yapılması ise tehlikeye davetiye çıkartıyor.

Gölyaka Belediyesi ve Karayolları ekiplerinin ortaklaşa yaptığı çalışmalar ile, göçme olayının meydana gelmesinden dolayı trafiğe kapatılan bağlantı yolunun alternatifi olan eski yolun genişletmesi ve yol üzerinde bulunan çukurların kapatılması amaçlanıyor.

Yazıpınar mahallesi sakinleri ise çalışmaların bitmemesinden oldukça şikayetçi. Çalışmaların yapıldığı yol kenarında oturan vatandaşlar artık yolun tamamlanmasını ve çamurdan kurtulmayı bekliyorlar.

Şehit Ercan Caddesi?nde oturan bir Vatandaş, ? Burada ben geldiğimden beri bir çalışma olmadı. Ben çamurdan dolayı evime giremiyorum? diyerek şikayetini belirtti.

 

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.