OSMANLI DOLU DOLU ANILDI

OSMANLI DOLU DOLU ANILDI

Ak Parti Düzce İl Teşkilatı tarafından Osmanlı İmparatorluğunun 717. Kuruluş Yıldönümünde ? Kuruluşu 717. Yılında Osmanlı?yı Anlamak? programı gerçekleştirildi.

Düzce İl Müftülüğü Konferans Salonunda gerçekleştirilen programa Düzceliler yoğun ilgi gösterdi. Osmanlı Haftası içerisinde bulunmamızdan dolayı ecdadını anmak isteyen Ak Parti Düzce İl Teşkilatının düzenlediği ? Kuruluşu 717. Yılında Osmanlı?yı Anlamak? programı saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı.

 

 

Osmanlı?yı anmak için gerçekleştirilen programa Ak Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, Ak Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, Kaynaşlı Belediye Başkanı Erol Bayraktar, parti teşkilatı üyeleri ve misafirlerin katılımıyla yapıldı.

Fatih Özelik davetlilere Osmanlı İmparatorluğunun merak edilen yönlerini anlattı.. Osmanlı İmparatorluğu hakkında bilgiler veren Özçelik, davetlileri aydınlattı. Düzce Belediyesi Mehteran ekibi ise kısa bir gösteri yaptı. Programda Osmanlı İmparatorluğunu anlatan slayt gösterimi de yapıldı.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.