MHP’DEN DÜZCE TV’YE ZİYARET

MHP’DEN DÜZCE TV’YE ZİYARET

 Yeni Yönetim Kurullarını yapılan olağan genel kurullarla belirleyen Milliyetçi Hareket Partisi Düzce İl Teşkilatı bir süre önce başlattıkları ziyaretlerini sürdürüyor. MHP Düzce Teşkilatı Üyeleri bu kapsamda Düzce Televizyonunu da ziyaret ettiler. İl Başkanı Abdullah Danışmaz ve Merkez İlçe Başkanı Taner Çetinkaya, İl Yönetim ve Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyelerinin ziyaretinde kendilerini Düzce Televizyonu Genel Yayın Yönetmeni Gültekin Tekinalp ve kurum çalışanları karşıladılar.

Ziyarette bir açıklama yapan MHP İl Başkanı Abdullah Danışmaz, kongrenin olumlu geçtiğini ve hizmet için göreve geldiklerini söyledi. Danışmaz, bundan sonraki programlarının belediyelerin çalışmalarını incelemek ve onları halkla buluşturmak olduğunu vurgulayarak, önümüzdeki günlerde önce MHP'li belediyelerden başlayarak değerlendirme yapacaklarını ifade etti.

Danışmaz, gezilere önce Gümüşova Belediyesinden başlayacaklarını da vurgulayarak, Gümüşova Belediye Başkanı Ahmet Bostancıoğlu için ortaya atılan iddiaların asılsız olduğunu, Düzce'de kendi evi olmayan tek belediye başkanın Bostancıoğlu olduğunu ve kirada oturduğunu ifade etti. Danışmaz, Gümüşova belediye başkanımız öyle şeylerde işini bilseydi evi, arabası olurdu" dedi.  Beyköy Belediye Sporun başarısına da değinen danışmaz, kutluyoruz. Dayanışma içinde inançlı bir ruhla başarı elde ettiler. Kendilerini kutlarız. Düzce'nin adını duyurdular. Dar imkânlara rağmen başarılı oldular ifadesini kullandı. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.