İSYANIN FOTOĞRAFI

İSYANIN FOTOĞRAFI

Düzce?nin en önemli sorunlarından biri olan otopark sorunu vatandaşları canından bezdirdi. Sürücüler şehir merkezinde araçlarını gelişi güzel bir şekilde kaldırım kenarına bırakmasına tepki gösteren bir vatandaş yetkililerin bu soruna acilen çözüm bulmasını istedi.

Bilinçsiz araç sürücüleri vatandaşlar tarafından tepkiyle karşılanıyor. Yayaların kullanım alanı olan kaldırımlara araçlarını park eden sürücülere tepki gösteren vatandaş konu ile ilgili olarak kalıcı çözüm bulunmasını istedi.

 

 

Bolu Caddesi üzerine aracını gelişi güzel bir şekilde park eden sürücü İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şubesi ekiplerinin uyarısı sonrası, aracını kaldırım kenarından kaldırdı. Araç sürücüsü ile yaya arasında kısa süreli bir gerginlik yaşanırken, yaya çocuklarıyla birlikte araçlar yüzüne yolda yürüyemez hale geldiklerini belirtti.

Araçlar yüzünden kaldırımlarda yürüyemez olduklarını belirten Özlem Devren, kazayla burun buruna kaldıklarını söyledi.

Devren, ? Ben yaya geçitlerinin üzerine araçların park edilmesinden rahatsızım. Artık sıkıldım. Benim iki tane evladım var. Benim geçecek alanım kapatılıyor.  Yoldan geçsem arabalar sıkıntılı, kaldırımdan geçemiyorum. Benim iki tane evladıma yazık değil mi. Neden bu arabalar buralara park ediliyor. Ben bu konudan şikayetçiyim. Konu ile ilgili bir şeylerin yapılmasını istiyorum. Bizi engellemesinler artık. Bu kaldırımlardan rahat bir şekilde geçebilelim artık. Kazayla burun buruna gelmeyelim? dedi. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.