BULVARLARA AĞAÇ DİKİLİYOR

BULVARLARA AĞAÇ DİKİLİYOR

Düzce Belediyesi tarafından, bulvarların ağaçlandırılması, park ve yeşil alanların düzenlenmesine yönelik çalışmalar yapılıyor. Bu amaçla Ruhi Kurnaz caddesinde ağaç dikimi yapıldı. 


Düzce Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Park ve Bahçeler Birimi tarafından mevsimlik ağaç dikimi hızlandırıldı. Yeni ağaç ve mevsimlik çiçek dikimin yanı sıra kuruyan fidanların yenilenmesi, fidan diplerinin temizlenmesi, yeşil alanların bakımı ve budama çalışmaları yapılıyor. Son günlerde ise mevsimine göre değişik türdeki ağaçların dikimi yapılıyor. Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Şemsettin Yenersoy, Düzce?nin yeşil dokusunu korumak ve güçlendirmek için çalıştıklarını belirterek ? Yeşil alan konusunda Düzce?ye yakışan hizmetleri yapmaya devam edeceğiz.

Ekiplerimiz tarafından hem ağaç dikimi hem de yeşil alanların bakımı yapılıyor ? dedi. Bu arada bir süre önce Vali Ali Fidan önderliğinde başlatılan okul ve camii bahçelerinin ağaçlandırılması ve çevre düzenlemesine ilişkin projeye Düzce Belediyesi de destek veriyor. Belediye Başkan Yardımcısı Şemsettin Yenersoy, belediyenin benzer uygulamaları gerçekleştirdiğini belirterek ? Bunun Milli Eğitim, Müftülük gibi kurumlarla koordineli yapılması ve genelleştirilmesi önemlidir? dedi. Projeye ilişkin ilk toplantıda ilk aşamada 17 okul ve 17 camii bahçesinin çevre düzenlemesinin yapılacağı belirtildi. Çalışmaların daha sonra tüm il genelinde devam edeceği ifade edildi. 21 Mart Dünya Ormancılık Gününde 1 okul ve 1 caminin bahçesinin ağaçlandırılıp çevre düzenlemesinin yapılarak açılışının gerçekleştirileceği belirtildi.Düzce Belediyesi tarafından, bulvarların ağaçlandırılması, park ve yeşil alanların düzenlenmesine yönelik çalışmalar yapılıyor. Bu amaçla Ruhi Kurnaz caddesinde ağaç dikimi yapıldı. 


Düzce Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Park ve Bahçeler Birimi tarafından mevsimlik ağaç dikimi hızlandırıldı. Yeni ağaç ve mevsimlik çiçek dikimin yanı sıra kuruyan fidanların yenilenmesi, fidan diplerinin temizlenmesi, yeşil alanların bakımı ve budama çalışmaları yapılıyor. Son günlerde ise mevsimine göre değişik türdeki ağaçların dikimi yapılıyor. Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Şemsettin Yenersoy, Düzce?nin yeşil dokusunu korumak ve güçlendirmek için çalıştıklarını belirterek ? Yeşil alan konusunda Düzce?ye yakışan hizmetleri yapmaya devam edeceğiz. Ekiplerimiz tarafından hem ağaç dikimi hem de yeşil alanların bakımı yapılıyor ? dedi. Bu arada bir süre önce Vali Ali Fidan önderliğinde başlatılan okul ve camii bahçelerinin ağaçlandırılması ve çevre düzenlemesine ilişkin projeye Düzce Belediyesi de destek veriyor. Belediye Başkan Yardımcısı Şemsettin Yenersoy, belediyenin benzer uygulamaları gerçekleştirdiğini belirterek ? Bunun Milli Eğitim, Müftülük gibi kurumlarla koordineli yapılması ve genelleştirilmesi önemlidir? dedi. Projeye ilişkin ilk toplantıda ilk aşamada 17 okul ve 17 camii bahçesinin çevre düzenlemesinin yapılacağı belirtildi. Çalışmaların daha sonra tüm il genelinde devam edeceği ifade edildi. 21 Mart Dünya Ormancılık Gününde 1 okul ve 1 caminin bahçesinin ağaçlandırılıp çevre düzenlemesinin yapılarak açılışının gerçekleştirileceği belirtildi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.