ALIŞKANLIK DEĞİŞMEYİNCE...

ALIŞKANLIK DEĞİŞMEYİNCE...

1 Ocak itibariyle Düzce?de bazı cadde ve sokaklarda başlayan yeni düzenleme dolayısıyla son günlerde polis ekipleri sıkı denetimde. Düzenlemelerin yapıldığı bazı caddelerde tek yön istikametleri değişince uygulamaya alışamayan vatandaşlar için ekipler cadde başlarında  nöbet tutuyor.

Düzce İl Trafik Komisyonunun aldığı kararlar 1 Ocak 2016 itibariyle uygulamaya konulmuştu. Yeni düzenleme ile bir çok cadde ve sokakta tek yön uygulaması değişmişti. Uygulamanın başlamasının üzerinden neredeyse 1,5 ay geçmesine rağmen bazı sürücülerin henüz alışmamış olması trafik ekiplerinin sürekli denetim yapmasına neden oluyor.

 

 

Tıpkı, Celal Kasapoğlu istikametinden gelerek Eski Bolu caddesinden İstiklal caddesine tek yön olarak giden araçlar gibi. Yeni uygulama ile İstiklal Caddesine Bolu Caddesine giriş değil çıkış başladı. Hal böyle olunca da tek yön uygulamasının değiştiğinden haberdar olmayan ya da alışkanlıklarını devam ettirmek isteyen sürücülerin kafaları karıştı.

Trafik düzenini sağlamak ve yeni uygulamaya alıştırmak için trafik ekipleri adeta İstiklal caddesi başında nöbet tutuyorlar. Caddede tek yön istikameti değişirken, polis ekipleri Bolu Caddesinden İstiklal caddesine girişleri engelliyorlar.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.