BU ÇAĞDA BÖYLE YOL!

BU ÇAĞDA BÖYLE YOL!

Çerkeztaşköprü kanal yolunda vatandaşa bir dokun bin ah işit. Bu çağda böyle yol olmaz diyerek tepki gösteren vatandaşlar, 10 yıldır asfalt hasreti çekerken, ? bu yol Düzce?nin ayıbı? diyerek yetkililere seslendiler.

Düzce?nin çevresinde yaşanan yol problemlerini zaman zaman ekranlara taşıyoruz. Vatandaşın yazın tozdan kışın çamurdan bıktığı asfalt yoksunu yollardan biri de Çerkeztaşköprü köyü kanal yolunda var.

 

 

Çerkeztaşköprü kanal yolu adeta köstebek yuvasına dönerken, yağmurlu havalarda bir de çamur eklenince hem sürücülerin hem yayaların ızdırabı iki kat artıyor.

Kanal yolu sakinlerinden Erol Sol, ? Yollarımız çamur içinde. Araçlar gidemiyor.? Derken, kanal yolundaki bir tesis işletmecisi ise çalışmakta zorluk çektiklerini, vatandaşların gelmek istemediğini söyledi ve 50 hanelik mahallenin yollarının yapılmasını istediler. 10 yıldır bu durumda olan yol için Özel İdareye başvurmalarına rağmen ? sıraya aldık? şeklinde oyalandıklarını iddia ederken, okula giden öğrencilerin evlerine giderken sıkıntı yaşadıklarını belirtti.

Yoldan geçen araçlar çukurlar nedeniyle adeta zikzak çizerek seyrederken, sürücüler ise ? yol demeye bin şahit lazım? diyerek şikayetlerini dile getirdiler. ?Bu yol Düzce?nin yüz karası ? diyen sürücüler yaz kış aynı sıkıntıyı yaşadıklarını söylediler.

Çarkeztaşköprü sakinlerinden Bilal Parlak ise, ? sıkıntımız büyük? dedi, yetkililere seslendi, muhtarların sorunu çözmek için çabaladığını ancak 2016 yılında böyle bir sorunun olmaması gerektiğini  savunan Parlak en çok sıkıntıyı ise çocukların çektiğini vurguladı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.