SALON YENİ BAŞTAN

SALON YENİ BAŞTAN

Kalıcı Konutlara yapılan ve müteahhit gazabına uğrayan  spor salonu sil baştan düzenleniyor. Yaşadığı talihsizliklerle açılışı bir türlü yapılamayan salonda  kullanılan kalitesiz parkeler kaldırılarak yerine olması gereken parkeler döşeniyor.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü Tesisler Dairesi Başkanlığı Kalıcı Konutlar 14. bölgede Düzce?nin ihtiyacı olan önemli bir yatırım yaptı. 4 bin 500 metrekare kapalı alanda 2 bin 500 seyirci kapasiteli spor salonu 2011 yılında ihale edilmiş yaşanan bazı sorunların ardından yaklaşık 1 yıl önce inşaat bitirilmişti.

 

Geçtiğimiz aylarda gündeme getirdiğimiz spor salonu, alışkın olduğumuz bir şekilde müteahhidin azizliğine uğramıştı.

Uluslar arası müsabakalara ev sahipliği yapması planlanan salonda yerel müsabakalarda bile kullanılamayacak şekildeki parkelerle döşenmişti.

İşi yapan müteahhit devlet ihale mevzuatına uymayarak salonda kalitesiz parke kullanınca henüz açılışı bile yapılamayan salon parkeleri kalkmaya, açılmaya başlamıştı.

Spor salonunda müteahhit firma beklendiği gibi malzeme kullanmayınca Gençlik Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci?de harekete geçti. Eksik ve kalitesiz malzeme kullanılan salonun gerektiği gibi olması için müteahhitle görüşülerek, eksiklerin tamamlanması ve parkelerin kaldırılarak yeniden kaliteli parke takılması istendi. Devlet parasını heba eden, yapılan yatırımın sil baştan yeniden yapılmasına neden olan müteahhit hatasını  düzeltmeye başladı ve salonda kalitesiz parkeler kaldırılarak yeni ve kaliteli parkeler döşenmeye başladı.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.