SALLAR KÖYÜNÜN SİMGESİ OLDU!

SALLAR KÖYÜNÜN SİMGESİ OLDU!

2015 yılında yapılan yol çalışması sırasında Sallar Köyünde tam yolun ortasında kalan aydınlatma direği hayrete düşürmeye devam ediyor.. Aradan 1 yıl geçmesine rağmen hala kaldırılmayan ve bir uyarıcı tabela dahi konulmayan yolun ortasındaki direk tehlikeye davetiye çıkartıyor.

Geçtiğimiz yıl mayıs ayında  Sallar köyünde bir garip yol çalışmasını ekranlara taşımıştık.

Kalıcı konutlar bağlantı yolunda elektrik direğinin dikili bulunduğu alanda yol çalışması yapılınca, direğin yolun tam ortasında kaldığını, yolun ortasındaki direği gören sürücülerin, önce panik sonra ise şaşkınlık yaşadığını belirtmiştik.

 

 

Direkle ilgili yolda herhangi bir uyarı levhası bulunmazken, özellikle geceleri direği fark edemeyen sürücülerin kaza yapma riski ortaya çıkıyor. Direğin yolun ortasından kaldırılmasını isteyen sürücü ve çevre sakinleri soruna biran önce çözüm bulunmasını istemişlerdi.

Can ve mal güvenliğini tehdit eden direğin vatandaşları rahatsız ettiğine yer verdiğimiz haberimizin ardından neredeyse 1 yıl geçti, yolda hiçbir değişiklik olmadı.

Hala uyarıcı bir levhanın olmadığı yolun ortasında kalan aydınlatma direği yolu bilmeyen sürücüler için ciddi anlamda tehlike oluşturmaya devam ediyor.

 

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.