KAYIKÇI?DAN 14 ŞUBAT TAVSİYELERİ

KAYIKÇI?DAN 14 ŞUBAT TAVSİYELERİ

DESOB Başkanı Mustafa Kayıkçı 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla hem esnaflara hem vatandaşlara tavsiyelerde bulundu. Kayıkçı, gücü az olanlar için esnafın fiyat kırmasını, gençlerden ise, sadece sevgililerini değil anne ve babalarını da hatırlamalarını istedi.

Yarın kutlanacak olan Sevgililer Günü öncesi Düzce merkezde hareketlilik yaşandı. Özellikle gençler sevgililer günü için hediye alma yarışına girerken, sevgilisi olmayanlar ise aileleri için hediyeler baktı.

Düzce Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mustafa Kayıkçı, özellikle gençlere önerilerde bulundu. Bu günün sadece sevgililere değil tüm sevdiklerimize hitap etmesi gerektiğini savundu. Kayıkçı böyle özel günlerin halkı kaynaştırma ve sevgi gösterme adına önemli olduğunun altını çizdi.

 

 

Kayıkçı, ? 14 Şubat?ı ben Sevgiler Günü?nden ziyade sevgi günü olarak görmeye çalışıyorum. İnsanlar özellikle gençler sevgisini ifade etmek için bir çiçek ya da hediye veriyorlar bunlar çok güzel şeyler. Esnafımız da hazır durumda. Herkes insanlara hizmet etmek için işyerlerinde farklı argümanlar hazırlamış. Son günlerdeki moral bozukluklarına rağmen yaşam devam ediyor. Benim 3 tane kız çocuğum var, 3?üde benim sevgilim. Sevgim var onlara. Onun için bunu sadece sevgililer birbiri arasında değil de annesine, babasına, evladına sevgi olarak gösterebilir. Çok fazla görünse de aslında çok olmayan Anneler günü, Babalar günü ve Sevgililer günü gibi günler motivasyon ve halkı birbirine kaynaştırma anlamında çok güzel şeyler. Gençler anne babalarının sağlıklarında kıymetini bilsin onlara da sevgi göstersin, böyle günlerle sınırlı kalmasın. Böyle günler artırılsın, insanların yüzü gülsün.? Dedi.

Sevgililer Günü dolayısıyla yoğunluk yaşayan esnaflara da tavsiyelerde bulunan Kayıkçı'nın, ekonomik gücü az olan insanlar için esnaflardan bir de isteği oldu.

Kayıkçı, ? Esnafların fiyatları uygun tutmasını istiyoruz. Gücü az olanlar da bir şeyler alsın. Mutlaka onların da sevgilerini ifade edecekleri birileri vardır. Esnaf ve sanatkarlar da bu işe öncülük etsinler. Bu özel günde biraz fiyatlarını kurtarır şekilde kırsınlar. Çünkü halka esnaf iç içedir. Bizim onlara onların bize ihtiyacı var. Bugünleri değerlendirelim. Küsler barışsın, herkesin yüzü gülsün.? İfadelerini kullandı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.