BAKANLIĞA İLETİLDİ

BAKANLIĞA İLETİLDİ

MÜSİAD Düzce şube Başkanı İsmail Çakmak, MÜSAİD Düzce Şubesinin hazırlamış olduğu raporu bakanlık yetkililerine iletti. 


MÜSİAD 92. Genel İdare Kurulu (GİK) Toplantısı MÜSİAD Adana Şubesinin ev sahipliğinde Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı?nın katılımı ile gerçekleştirildi.

 

 


MÜSİAD Düzce Şubesi adına toplantıya MÜSİAD Şube Başkanı İsmail Çakmak, Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Erkan ve Şube Müdürü Fatih Güngör katılım sağladı.

Kentsel dönüşüm ve şehirlerin ruhu ana başlığı altında gerçekleştirilen toplantıda ayrıca Çevre ve Şehircilik Bakanlığının yetki alanına giren sorunlar çözüm önerileri ile birlikte sunuldu. MÜSAİD Düzce Şubesi hazırlamış olduğu raporu bakanlık yetkililerine iletti.


MÜSİAD Başkanlar Toplantısı, Teşkilatlanma Başkanları Toplantısı, Sektör Kurulları Toplantısı ve Dış İlişkiler Başkanları Toplantısı eş zamanlı olarak gerçekleştirildi.


MÜSİAD genel merkez tarafından yapılan yıllık şube değerlendirme sonucunda MÜSİAD Düzce Şubesi altın kategoride yer alarak derecesini arttırdı. Şube Başkanı İsmail Çakmak konu ile ilgili ?Şubemiz her geçen sene biraz daha seviyesini yükseltmekte ve çıtasını ileriye taşımaktadır. Bu başarıda başta şube yönetim kurulu arkadaşlarım olmak üzere, tüm asil ve genç MÜSİAD üyelerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ederim? dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.