KIRIMLILAR BİR ARAYA GELDİ

KIRIMLILAR BİR ARAYA GELDİ

  Düzce Kırım Türkleri Derneği Bolu dağı Koru motelde bir kahvaltı düzenledi. Dernek üyeleriyle eşlerinin de katıldığı kahvaltıda kaynaşma örneği yaşandı ve vatan hasreti düzenlenen etkinliklerle bir nebze olsun gidermeye çalışıldı.  Programda bir Konuşma yapan Dernek Yönetim Kurulu Başkanı Osman Kesen üyelerini selamlayıp hoş geldiniz dedi. Kahvaltı sonrası yemek  duasının da yapıldığı program diğer etkinliklerle devam etti.Kahvaltı sonrası ise   Gazi Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi Yapı Bölümü Öğretim Görevlisi doktor Ahmet Gökdemir,  yazmış olduğu Kırımla ilgili Özümden Erguvani Şiirler kitabından şiirler okudu ve imzalı kitaplarını Kırımlı soydaşlarına hediye etti.

TRT İstanbul televizyonunda yapımcı yönetmen olarak görev yapan,  konusunda bir çok başarıya imza atan, ve ödüller kazanan Zafer Karatay, son hazırladığı Cengiz Dağcı belgeselinden kısa metraj tanıtımını yaptı. Karatay ayrıca,  Kırım Tarihi ile bilgi de verdi ve dernek üyelerine bu konuda tanıtıcı CD'de dağıtıldı.

Program diğer etkinliklerle devam etti ve son olarak Müzisyen Merih Üstüner akordeonuyla sahne alarak,  Kırım Türkleri söylediProgramın ardından Zafer Karataya günü anısına Dernek adına bir de plaket verildi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.