VERGİ REKORTMENLERİ ÖDÜLLENDİRİLDİ

VERGİ REKORTMENLERİ ÖDÜLLENDİRİLDİ

Düzce Vergi Dairesi, 2015 vergilendirme yılında tahakkuk ettikleri vergileri ödeyen kurum ve gelir vergisi sahipleri ödüllendirdi.

Düzce Vergi Dairesi 2015 yılı vergilendirme dönemi sonunda tahakkuk ettikleri vergileri zamanında ve tam ödeyen kurum ve gelir vergisi sahiplerini ödüllendirdi.

Düzce Gençlik Merkezi Toplantı salonunda düzenlenen törene Vali Ali Fidan, Garnizon Komutanı Albay Bilal Güvenir, Emniyet Müdür İsmail Hakkı Akyüz, vali yardımcıları, daire amirleri ve davetliler katıldı.

 

 

 Törende konuşan Vali Ali Fidan, Düzce?nin Türkiye genelinde vergiye sadakat perspektifinde en başarılı iller arasında olduğunu vurguladı.

Fidan,  ?Vergi; en temel yurttaşlık bilincidir. Vergi; hem yurttaş olmanın, hem de yaşadığımız ülkede kamu hizmetlerine katılmanın en önemli, etkin ve şüphesiz güçlü bağlarından biridir. Bu bağlamda Düzce, Türkiye?nin hem genel olarak vergi gelirlerinde, hem de daha önemlisi vergiye sadakat perspektifinde en başarılı ve bu anlamdaki en güçlü ilidir. Bu başarıda emeği olan herkese teşekkür ediyorum. Geriden bugüne vergisini düzenli ödeyen Düzceli vergi mükelleflerimize teşekkür ediyorum? dedi.

Konuşmanın ardından Gelir Vergisi sıralamasında birinci olan Ferda Aypar, ikinci olan Hüseyin Sağlam, üçüncü olan İbrahim Temel, dördüncü olan Yılmaz Durmazoğlu, beşinci olan Mehmet Şen Hakoğlu ve altıncı olan Sıddık Konuralp?e ödülleri verildi.

Kurumlar vergisinde birinci olan Oltan Fındık, ikinci olan Haşep Kaplama, üçüncü olan Esmak Makine, dördüncü olan Kapsan Kaplama, beşinci olan Gropalli Isı Sistemleri, altıncı olan Delta Toprak, yedinci olan Aypar Gıda, sekizinci olan Al-Mert İnşaat, dokuzuncu olan Balarısı Gıda ve onuncu olan Koç İnşaat?a da teşekkür belgeleri protokol üyeleri tarafından verildi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.