AKÇAKOCASPOR TAŞ GİBİ HAZIR

AKÇAKOCASPOR TAŞ GİBİ HAZIR

BAL'da mücedele eden Akçakocaspor, Dikitaşspor hafta sonu İstanbul'da karşılaşacak. 


Bal ligi 8 gurupta mücadele eden Akçakoca Spor takımı şehir stadında maç öncesi son hazırlıklarını sürdürüyor.Akçakoca Spor Dikilitaş Spor takımına taş gibi hazır olduklarını belirttiler.


Akçakoca Spor Antrenörü, Selahattin Bal, yaptığı açıklamada maçın son derece önemli olduğunu belirterek ??Öncelikle ben takımıma oyuncularıma güveniyorum. Biz hiçbir zaman kötü oyun sergilemedik, sadece gol bulamadık. Geçen hafta bu şansızlığımızı kırdık. Bu maç önemli bir maç. Geçen hafta Kocaali maçını kazandık ve moral depoladık. Oyuncularımız bu hafta oynanacak olan maçın farkındalar. Biz 3 puan alarak döneceğiz inşallah. Futbolda inişler çıkışlar olur ama biz oynadığımız oyunun karşılığını alamadık" diye konuştu.


Bal, Akçakocaspor seyircisinin yanlarında olduklarını belirterek ??Akçakoca Spor seyircimiz aslında durumun farkında, oyuncularımıza moral veren seyircidir.Seyircisiz futbol olmaz?? dedi.


Akçakocasporda uzun süre sakatlık geçiren Coşkun top oynamayı takımı özlediğini belirterek ??Çok özledim. Sakatlığım azalıyor. 3 tane iğne yedim, iyiye gidiyorum bu hafta değil önümüzdeki hafta oynayacağım herhalde.Biz takım olarak iyiyiz, bizim tek sorunumuz gol sıkıntımız. Seyircimide yanımızda?? diye konuştu.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.