DÜZCE’NİN VİZYONU DEĞİŞECEK

 DÜZCE’NİN VİZYONU DEĞİŞECEK

 Düzce'nin uzun süredir beklediği ve D-100 sağ ve sol tarafında uygulanacak olan imar düzenlemesi ile ilgili konu Düzce İl Genel Meclisi'nde kabul edildi. Düzce Valisi Vasip Şahin, bu sayede Düzce'nin yeni bir vizyon kazanacağını ifade ederek "Hayırlı uğurlu olsun. Uzun zamandır üzerinde çalıştığımız bir konuydu. Bu konu Düzce'nin 20-30 yıldır ihtiyacıydı. Hep çözülmesi istenen fakat ertelenen bir konuydu. Düzce için hayırlı olur. Bilindiği gibi D-100 Düzce'nin vitriniydi. Şehre giriş ve çıkışlarda olumsuz görüntüler vardı. Bu vitrini ilimize çok yakıştıramıyorduk. Düzce'nin hak ettiği vizyonu böylelikle kazanmış olacağız" dedi.


Düzce'de sanayi yatırımlarının kontrollü yapılmasını hedeflediklerini ifade eden Vali Şahin, "Sanayi alanları birazda zorunluluk haline geldi. Zaten mevcutta bu alanların sağında solunda bir sanayi tesisi mutlaka vardır. Biz Düzce'de kontrollü bir sanayi yürütmek istiyoruz. Düzce çevre sorunlarına ve kirliğine aday bir il. Bunu kontrol altına alarak kirlenmenin önüne geçmemiz lazım. Bu imar düzenlemesi ile bunu başarmış olacağız" ifadelerini kullandı.
İhtiyaç duyulması halinde D-655 karayolu üzerinde de böyle bir düzenleme yapılabileceğini ifade eden Vali Vasip Şahin, "Düzenlemem yapılan alanın bir kısmı kentsel iyileştirme alanı olarak kullanılacak. Okul, showroom gibi yerlerin kurulacağı bir yer olacak. Sanayiye olabildiğine kısıtlanma getirmeye çalıştık. Düzce bir taraftan önü alınmaz şekilde sanayileşiyor ve yapılaşıyor. Aynı plan Akçakoca yolu için gerek duyulursa yapılabilir. Önemli olan ilk olarak D-100 karayoluydu. Bunu düzenledik. Bu çok hayırlı bir hizmet olacak. İl Genel Meclis Üyeleri'ne teşekkür ederim. Bizde kendilerinin yanındayız" şeklinde konuştu.iha


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.