DÜZCE BELEDİYESİ’NDEN MUHTARLARA MODERN BİNA

DÜZCE BELEDİYESİ’NDEN MUHTARLARA MODERN BİNA

  Bunun için de ilk olarak Çay Mahallesi Muhtarlık Hizmet Binası'nın açılışı Mehter eşliğinde gerçekleştirildi. 

Düzce Belediyesi tarafından yaptırılan modern muhtarlık binasının açılışına Düzce Valisi Vasip Şahin, Düzce Milletvekilleri Fevai Arslan, İbrahim Korkmaz, Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, Düzce protokolü, muhtarlar ve vatandaşlar katıldılar.
Törende açılış konuşmasını yapan Çay Mahallesi muhtarı Hüseyin Mali, hizmet binası yapımı için Başkan Bayram'a teşekkür ederek "Başkanımız her zaman bizim yanımızda ve destekçi oluyor. Bizlere kazandırdığı bu hizmet binası için kendisine sonsuz teşekkür ediyorum" dedi.
Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram Düzce'de örnek olarak 4 muhtarlık hizmet binası yaptıklarını belirterek "Şerefiye, Nusrettin, Çay ve Demetevler Mahalleleri muhtarlık hizmet binaları tamamlandı. Muhtarlarımızın böylesi binalarda hizmet vermeleri vatandaşların işlemlerinin kolaylaştırılması açısından çok önemli" dedi.
Başkan Bayram, muhtarlıklara sadece bina değil daha sağlıklı hizmet vermeleri için internet erişimini de sağladıklarını söyledi.
Törende konuşan Düzce Milletvekili Fevai Arslan, Çay Mahallesi'nde büyüdüğüne dikkat çekerek "Belediyemizin bu tür hizmetler yapması takdire değer. Düzce birkaç sene önce 26 mahalleydi. Şu an gelinen noktada ise 49 mahalleye çıktı. Eklenen bu mahalleler köylerden geçti. Yani eksiklikleri ile belediyeye dahil oldular. Düzce Belediye Başkanımız İsmail Bayram, bu eksiklikleri tek tek tespit ettirerek bunların giderilmesi noktasın da büyük bir azim içinde çalışıyor. Alt yapısı olmayan çok az sayıda mahallemiz kaldı" dedi.
Milletvekili Arslan'ın konuşmasının ardından İl Müftüsü Selami Emen'in duası ile muhtarlık hizmet binasının açılışı yapıldı.iha


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.