DÜZCE BELEDİYESİ KADINLARI UNUTMADI

DÜZCE BELEDİYESİ KADINLARI UNUTMADI

Düzce Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla kadın personele bir yemek daveti verdi. 


Düzce Belediyesi tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla kadın personele yönelik bir yemek verildi. Düzce Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen programa Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş?in eşi Gönül Keleş de katıldı. Personelin yoğun ilgi gösterdiği yemekte konuşan Gönül Keleş kadına yönelik şiddetin son bulması temennisinde bulunarak, "8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Düzce Belediyesi tarafından düzenlenen gecemize hepiniz hoş geldiniz, şeref verdiniz. Bugün bizim günümüz. Tüm dünyada bugün yalnızca kadının değerine vurgu yapılıyor. Biz, kadınlarımızın, eli öpülesi annelerimizin değerini bilen şanslı bir toplumuz. Bir evlat dünyaya getirmenin, onu büyütmenin ne kadar kutsal olduğunun bilincinde olan bir milletiz. Kadınlarımız artık, sadece anne sıfatıyla nitelendirilmiyor. İş hayatında, siyaset dünyasında da etkin rol oynuyor. Bugün belediye meclisimizde 6 kadın meclis üyemiz, belediyemizde ise 162 kadın personelimiz bulunuyor. Cumhurbaşkanımızın eşi Sayın Emine Erdoğan Hanımefendi de gerek siyasetteki duruşuyla gerekse sosyal sorumluluk projelerinde oynadığı etkin rolle hepimize örnek oluyor. Ancak bazen canımızı yakan, bizleri derinden üzen kadına yönelik şiddet olaylarıyla da karşı karşıya kalıyoruz. Yine de geçmişle kıyasladığımızda kadına yönelik şiddete, töre cinayetlerine, kızlarımıza eğitim konusunda getirilen kısıtlamalara daha az şahit olmak sevindirici bir durum. Kadına karşı şiddet konusunda farkındalık oluşturmak için sizlerle el ele vereceğiz. Kadınlarımızın değerini, kıymetini sizlerle birlikte anlatacağız. Kadın cinayetlerine, şiddete sizlerle birlikte dur diyeceğiz.

Belediyemizin kadına yönelik şiddete karşı yürüttüğü sosyal sorumluluk projelerine destek vereceğiz. Kadına yönelik şiddetin tarih olduğu bir toplum temennisiyle hepinizin 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyor, iyi eğlenceler diliyorum? ifadelerini kullandı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.