Fenerbahçe'den üzücü veda

Fenerbahçe'den üzücü veda

UEFA Avrupa Ligi son 16 turu rövanş maçında Braga'ya konuk olan Fenerbahçe, beklenmedik bir sonuçla kupaya veda etti.

Karşılaşmada 1-0 geriye düşmesine rağmen ilk yarının bitimine saniyeler kala Alper Potuk'un attığı golle eşitliği yakalayan sarı-lacivertliler soyunma odasına eşitlikle girdi. İkinci yarıda ilk darbeyi Vitor Pereira'nın tribüne gönderilmesiyle yiyen sarı-lacivertliler ardından Mehmet Topal'ın oyun dışında kalmasıyla bir şok daha yaşadı.

69'da Josue'nin penaltısıyla 2-1'lik skorla geriye düşen Fenerbahçe'de moral bozukluğu takımın geneline yansırken, Braga Stojiljkovic'in golüyle durumu 3-1'e getirdi. Hızlı ataklarla Fenerbahçe kalesini abluka altına alan Portekiz temsilcisi 83'te Silva'nın ayağından durumu 4-1 yaptı. Morali iyice bozulan Fenerbahçeli futbolculardan Alper Potuk ise 87. dakikada Santos'a yaptığı faul sonrası kırmızı kartla oyun dışında kalarak takımını sahada 9 kişi bıraktı. Ardından müsabakada artık son saniyeler oynanırken hakem ile tartışan Volkan Şen de kırmızı kartla oyun dışında kalan diğer isimdi.

Mücadeleden 4-1'lik mağlubiyetle ayrılan Fenerbahçe bu skorla Avrupa Ligi'ne veda etti.

 

Babadan torpilli bebek!

 

 

Fenerbahçe'nin Braga'ya 4-1 yenilerek UEFA Avrupa Ligi'ne son 16 turunda veda ettiği maçta verdiği kararlarla infiale neden olan Hırvat hakem Ivan Bebek, geçmişte verdiği kararlarla da çok konuşuldu.

Babası hakem komitesinde olduğu için çabucak yükselen Ivan Bebek, 23 yaşında profesyonel hakem yapıldı ve ilk maçını yönetti. Hırvatistan Futbol Federasyonu tarafından UEFA kokartı takılan Bebek, 2007'de UEFA Avrupa Ligi maçında göre alsa da Şampiyonlar Ligi'nde görevlendirilmedi. Aynı sezon içerisinde Hırvatistan Futbol Federasyonu tarafından EURO 2008 için UEFA'ya ismi verildi ancak dördüncü hakem yapıldı.

BU SEZON SADECE 1 MAÇ YÖNETTİ

2010 Şubat'ında Dünya Kupası için aday listesinde olan Ivan Bebek, final listesinde görev almadı. Elit hakemler listesine yükseltilmeyen Ivan Bebek, daha fazla UEFA Şampiyonlar Ligi maçında görev aldı.

İki sezonda toplam 5 Şampiyonlar Ligi grup maçı ve ardından PSG-Leverkusen son 16 turu maçına verilen Ivan Bebek, bu sezon sadece 1 kez Şampiyonlar Ligi grup maçında görev aldı. UEFA tarafından başka maçta görevlendirilmedi. Ivan Bebek, bu sezon UEFA Avrupa Ligi'nde de Braga-Fenerbahçe maçı dışında Fenerbahçe-Atromitos dahil 3 maçta görev aldı.

Ivan Bebek, Fenerbahçe ile Atromitos arasındaki maçta da 6 sarı kartının 5'ini Fenerbahçe'ye çıkarmıştı.Babadan torpilli bebek!

  •  

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.