DÜZCE'DE ŞİDDETLİ RÜZGAR CAMİNİN MİNARESİNE HASAR VERDİ

 DÜZCE'DE ŞİDDETLİ RÜZGAR CAMİNİN MİNARESİNE HASAR VERDİ

  Şiddetli rüzgar Düzce'de etkili oldu. Bir çok noktada ağaçları deviren, çatıları uçuran rüzgar Çay Camisinin minaresine hasar verdi. Hasar gören minare çevreye zarar vermesin diye Düzce Belediyesi ekipleri harekete geçti. Belediye ekipleri hasarlı olan minare evlerin üzerine düşmeden söküldü. 

Konuyla ilgili konuşan Çay Mahallesi Muhtarı Hüseyin Mali, minare rüzgardan yıkılmak üzere iken Düzce Belediyesine haber verdiklerini belirterek "Belediye tarafından yeniden sökülerek tehlikesi önlenmiş oldu. Şu an tehlikesi yok artık. Camiye yeni minare yapmak için uğraşacağız. 1963 yılında yapılmış sacları söküldüğü için ana gövdeyi oynattı. Bu nedenle sallanmaya başladı. Yıkılmadan önce tehlike oluşturduğu için minareyi almak zorunda kaldık" dedi.iha  Şiddetli rüzgar Düzce'de etkili oldu. Bir çok noktada ağaçları deviren, çatıları uçuran rüzgar Çay Camisinin minaresine hasar verdi. Hasar gören minare çevreye zarar vermesin diye Düzce Belediyesi ekipleri harekete geçti. Belediye ekipleri hasarlı olan minare evlerin üzerine düşmeden söküldü. 
Konuyla ilgili konuşan Çay Mahallesi Muhtarı Hüseyin Mali, minare rüzgardan yıkılmak üzere iken Düzce Belediyesine haber verdiklerini belirterek "Belediye tarafından yeniden sökülerek tehlikesi önlenmiş oldu. Şu an tehlikesi yok artık. Camiye yeni minare yapmak için uğraşacağız. 1963 yılında yapılmış sacları söküldüğü için ana gövdeyi oynattı. Bu nedenle sallanmaya başladı. Yıkılmadan önce tehlike oluşturduğu için minareyi almak zorunda kaldık" dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.