AK KADINLARDAN KERMES

AK KADINLARDAN KERMES

AK Parti Akçakoca Kadın Kolları Başkanlığı, Akçakoca?da örnek bir kermes organizasyonuna imza attı. Başkan Meral Çalışkan öncülüğünde bir araya gelen kadınlar, ilçenin yoksul öğrencileri için yiyecekler yapıp sattılar. 


Akçakoca Merkez Cami altında açılan kermeste sergilenen yiyecek ve içeceklerin çokluğu dikkatlerden kaçmazken vatandaşların kermese olan yüksek ilgisi de görülmeye değerdi. Kermes hazırlıklarının başındaki isim olan AK Parti Kadın Kolları Başkanı Meral Çalışkan, satışa sunulan tüm yiyeceklerin bir haftalık bir çalışmayla hazırlandığını belirtirken, kermese emeği geçen AK Partinin kadın kolları ile ilçenin hayırsever kadınlarına bir kez daha teşekkür etti. Çalışkan, kermese ilçe halkının büyük bir ilgi gösterdiğini ve kısa sürede yiyeceklerin tamamına yakınının satıldığını da sözlerine eklerken, kermesten elde edilen gelirin ilçenin yoksul öğrencilerinin eğitimleri için harcanacağını söyledi.


AK Parti Kadın Kolları Başkanı Meral Çalışkan, hayır içerikli benzer çalışmaların önümüzdeki günlerde de hız kesmeden devam edeceğini söyleyerek, bir sonraki etkinliklerinin 23 Nisan?da Uğurlu köyündeki ilkokul çocuklarıyla buluşmak ve onlara sürprizler yapmak olduğunu ifade etti.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.