GÖLYAKA'YA PEDAL ÇEVİRDİLER

GÖLYAKA'YA PEDAL ÇEVİRDİLER

 Düzce'de Turizm Haftası etkinlikleri devam ediyor. 15-22 Nisan Turizm Haftası kutlamaları çerçevesinde Düzce Bisikletliler Derneği tarafından Düzce merkez'den Gölyaka'ya bir tur düzenlendi. Bisiklet turuna Düzce Kültür ve Turizm İl Müdürü Özcan Budak'da katıldı. Düzce'nin bisiklet potansiyeli olduğunu ve buna dikkat çekmek için böyle bir tur düzenlendiğini söyleyen Budak; "15-22 Nisan Turizm Haftası kutlama programımız devam ediyor. Bu kapsamda bir programda Bisikletliler Derneği ile birlikte düzenledik. Bisikletlerimiz ile Düzce merkezden çıkarak, Aydınpınar, Efteni, Gölyaka Kültür Park'ına ve Bakacak Şelalelerine gideceğiz. Düzce Konya'dan sonra en çok bisikletin kullanıldığı bir şehir. Esas amacımız bisiklet kullanımına dikkat çekmek" dedi.


Budak Pazar günü de Yığılca'ya bisiklet turu yapılacağını belirterek tüm Düzcelileri bisikletleri ile bu tura davet etti.
Düzce Bisikletliler Derneği Başkanı Nizamettin Ulaş'ta artık sık sık bu tür turların düzenleneceğini ifade etti. Ulaş; "Bahar geldi artık havalar bisiklet sürmek için çok elverişli. Düzce'nin zemini de düz olduğu için herkesi bisiklet kullanmaya davet ediyorum. Düzceliler derneğimize üye olarak yapacağımız etkinliklere katılabilirler" şeklinde konuştu. Konuşmaların ardından bisikletliler trafik polisinin eşliğinde Gölyaka Bakacak şelalelerine gitmek üzere yola çıktı.iha


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.