KOSGEB DESTEKLERİ ANLATILDI

KOSGEB DESTEKLERİ ANLATILDI

MÜSİAD Düzce Şubesi tarafından düzenlenen etkinlikte KOSGEB Düzce Müdürü Asım Türkmen tarafından Yenilen KOSGEB destekleri ve KOBİ-GEL yeni destek programı hakkında iş adamlarına bilgiler verildi.

Düzce Belediyesi Sosyal Tesislerinde düzenlenen ve KOSGEB Desteklerinin anlatıldığı programda bir konuşma yapan MÜSİAD Düzce Şube Başkanı İsmail Çakmak,üyeler arasındaki ticaretin gelişmesi için böyle toplantılar düzenlediklerini söyledi.

 

Çakmak, ?Yenilenen KOSGEB Destekleri ve KOBİ-GEL Yeni Destek Programları tanıtımı ve üyeler arası tanışma ve kaynaşma programı düzenledik. Her ay düzenli olarak gerçekleştirme çalıştığımız toplantılarımızla üyelerimizin birbirleri ile tanışıp kaynaşmasını ve üyelerimizin kendi aralarındaki çapraz ticaretin gelişmesini amaçlamaktayız? dedi.

MÜSİAD Düzce Şube Başkanı İsmail Çakmak, bu hafta sonu düzenlenecek olan geleneksel rafting organizasyonu ile ilgili bilgilerde verdi.

Çakmak, ?Genel Başkanımız Nail Olpak, Genel Merkez ve diğer MÜSİAD Şube Başkanları ve üyelerin katılımı ile gerçekleştireceğimiz 6. Geleneksel rafting organizasyonumuzda tüm üyelerimizi germek istiyoruz? diye konuştu.

Çakmak?ın açıklamalarının ardından Düzce KOSGEB İl Müdürü Asım Türkmen Yenilenen KOSGEB Destekleri ve KOBİ-Gel Yeni Destek ile ilgili bilgiler aktardı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.