BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI

BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI

Dünya?da çocuklara adanmış tek gün olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Türkiye?de çeşitli etkinlikler ile kutlandı. 23 Nisan?da Nilüfer Kreş ve Gündüz Bakımevi 2016-2016 eğitim öğretim yılı 16. yılsonu gösterisinde sahne alan anaokulu öğrencilerin yapmış olduğu birbirinden güzel gösteriler salonu dolduranlar tarafından tam not aldı.

Nilüfer Kreş ve Gündüz Bakımevi 2016-2016 eğitim öğretim yılı 16. yılsonu gösterisini yaptı. Anaokulu öğrencileri tarafından ortaya konulan birbirinden güzel gösterileri salonu dolduranlar alkışla karşılık verdi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında Hürriyet Ortaokulu Konferans Salonunda gerçekleştirilen yılsonu gösterisine katılan anaokulu öğrencilerinin aileleri ve yakınları miniklerin yapmış olduğu gösterileri hayranlık ile izlediler. Çocuklarını sahnede gören bazı anne ve babalar duygusal anlar yaşarken çocukları sahnede heyecandan kendileri ise izlerken oturdukları yerde göz yaşlarına hakim olamadılar.

Minikler şiirler okudular, türküler söylediler, oyunlar oynadılar, çifte telli ile kurtlarını döktüler ve izleyenleri mest eden birçok gösteriyi sahneye koydular. Minikler sahnede gösterilerini yaparken salonu dolduranlar telefonlarına sarılarak bu anı ölümsüzleştirdiler. minikleri gösterilere hazırlayan öğretmenler de en az çocuklar kadar çaba sarf ettiler. 

Sahneye çıkarak heyecanlananlar da oldu, sahneyi unutup anne babasına el sallayan da, heyecandan göz yaşlarına hâkim olamayanlarda ancak yapılan her gösteri, her hareket salonu dolduranlar tarafından büyük alkışla karşılık buldu.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.