DİVAPAN'I SOYMUŞLARDI

DİVAPAN'I SOYMUŞLARDI

Geçtiğimiz Şubat ayında Divapan fabrikasında meydana gelen hırsızlık olayının şüphelileri yakalandı. Hırsızlığı gerçekleştiren 3 şahıstan ikisi başka İl?lerde yakalanırken, bir tabanca ve çok sayıda çek ve boş çek yaprağı ele geçirildi.

Düzce Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliğince, 16 Şubat 2016 gecesi, Divapan fabrikasında bulunan çelik kasaların açılması suretiyle meydana gelen nitelikli hırsızlık olayıyla ilgili olarak yapılan 65 günlük çok yönlü araştırmalar sonucu olayın şüphelileri olarak 3 kişi yakalandı.

 

 

Yapılan araştırma sonucunda, hırsızlığa karıştığı tespit edilen M.B isimli şahıs Tokat , F.K. isimli şahıs Samsun , Y.A. isimli şahıs ise Düzce?de yapılan eş zamanlı operasyonla yakalanarak Düzce?ye getirildi ve gözaltına alındı.

Şüpheli M.B. isimli şahsın üzerinde kendi kullandığı ve başkasına ait olan kimlik kartı, Sigsauer marka seri numarası kazınmış tabanca, Divapan A.Ş?den çalınan çekler ve boş çek koçanı, başka firmalara ait çok sayıda çek ile boş çek yaprağı çıkarken, olay hakkında tahkikatın devam ettiği bildirildi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.