OLİMPİYAT KAVŞAĞINDA KAZA: 2'Sİ POLİS 5 YARALI

OLİMPİYAT KAVŞAĞINDA KAZA: 2'Sİ POLİS 5 YARALI

Olimpiyat kavşağında biri polis arabası 3 aracın karıştığı trafik kazasında 2'si polis 2'si kadın 5 kişi yaralandı. Kaza'da, kavşaktaki trafik lambalarında sürekli sarı rengin yanıp sönmesinin ve Olimpiyat kavşağından Ruhi Kurnaz caddesine geçişte yolun bozuk olmasının da etkili olduğu iddia edildi.

Edinilen bilgilere göre, Sakarya'dan Düzce İstikametine seyir halinde olan plakası alınamayan bir ticari araç, Olimpiyat kavşağı mevkiinde, Pazaryeri ışıklarından D-100'e çıkmak isteyen Polis otosuna çarptı. Çarpmanın etkisi ile savrulan araç, yine Sakarya'dan Düzce istikametine seyir halinde olan bir başka araca çarparak durabildi.

Çarpışma sonrasında ticari araç içerisinde bulunan 2 kişi bulundukları yerde sıkıştı. Bölgeye çağırılan Düzce Belediyesi Kaza Kırım Ekipleri yaralıları  çıkartmak için çalışma yaparken, 112 acil servis ekipleri polis otosunda ki yaralı emniyet mensuplarını Düzce Devlet Hastanesine kaldırarak tedavi altına aldı.

Kaza sonrasında olay yerine giden Emniyet ekipleri, kontrollü trafik akışını sağlarken, araçlar bölgeden kaldırılması ve kara yolları ekiplerinin yolu temizlemesinin ardından trafik eski akışına döndü. Kaza da yaralananların durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.