AÖF?TE ÖDÜL TÖRENİ

AÖF?TE ÖDÜL TÖRENİ

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim sisteminde öğretim yapan Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültesinde dereceye giren öğrencilere ?Başarı Belgesi ? verildi.

Düzce Üniversitesi Konferans salonunda bugün Açık Öğretim Öğrencileri için bir tören düzenlendi. Anadolu Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve Açık Öğretim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yücel Güney, Düzce Üniversite Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İlhan Genç, Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Murat Caymaz, akademisyenler ve öğrencilerin katıldığı törende, Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültesinde dereceye giren öğrencilere başarı belgesi verildi.

 

 

Törende açılış konuşmasını yapan  AÖF Düzce Bürosu Yöneticisi Şube Müdürü Şengün Güven Cura, Açık Öğretim Fakültesinin geçmişinden söz etti, üniversite okumanın ulaşılması çok güç bir amaç iken Açık Öğretim Fakültesi?nin bu hedefi her yaştan ve kesimden insana gösterebilen tek kurum olduğunu belirtti.

Açık Öğretim?de okuyan ve mezun olan öğrencilerin duygu ve düşüncelerini dile getirmesinin ardından Düzce Üniversite Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İlhan Genç bir konuşma yaptı. Genç, beşikten mezara kadar ilim ilkesinin Açık Öğretim Fakültesi tarafından başarıldığını vurguladı.

Daha sonra kürsüye Anadolu Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve Açık Öğretim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yücel Güney çıktı. Güney, bugüne kadar 10 İl gezdiklerini söylerken, açık öğretim öğrencilerinde öğrenme coşkusu ve isteği olduğunu belirtti.

Konuşmaların ardından, Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültesinde dereceye giren öğrencilere ?Başarı Belgesi ? verildi.

 

                                                                                              


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.