ZİYARETÇİ SAYISI ARTTIRILACAK

ZİYARETÇİ SAYISI ARTTIRILACAK

Turizm Haftası kapsamında bugün Rafting organizasyonu düzenlendi. Vali Ali Fidan sezonun ilk raftingini yaparken basın mensupları ile şakalaşmayı ihmal etmedi.

15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan Turizm haftası kapsamında Cumayeri Dokuzdeğirmen rafting alanında organizasyon düzenlendi.

Organizasyonun baş konuğu ise Vali Ali Fidan?dı. Jandarma Alay   Komutanı Albay Bilal Güvenir ve Cumayeri Belediye Başkanı Recep Tuna?nın da katıldığı organizasyonda Vali Ali Fidan rafting kıyafetlerini giydi,  diğer sporcular gibi verilen talimatları ve uyarıları dinledi.

 

 

Sezonun ilk raftingini yapacaklarını söyleyen Vali Fidan, rafting alanı için planlanan projelerden söz etti, alanın tanıtılması için çaba sarf ettiklerini ancak rafting alanının destinasyon haline getirilmesi gerektiğini vurguladı.

Vali Fidan, ? Geçen yıl da rafting yapmıştık. Bu sene de Turizm haftası kapsamında sezonun ilki diyelim. Temel uyarıları dinledik. Aslında amacımız rafting alanımızın tanıtımını yapmak. Alanı tanıtırken bir anlamda da yapılması gerekenleri Belediye Başkanımız, Kaymakamımızla değerlendireceğiz. Bu alan sadece Dokuzdeğirmen köyü ve Cumayeri için değil Düzce için önemli bir alan. Kayıtlarımıza göre geçen yıl 40 bin civarında ziyaretçi burada rafting yaptı. Bu sayıyı daha da artırmak istiyoruz. İşletmeleri de daha profesyonel hale getirip alternatif doğa sporları eklenecek. ATV için parkur yapmak istiyoruz. Düzce?ye ilişkin yaptığımız bütün tanıtımlarda raftingi, Kaynaşlı için motor sporları, Gölyaka için hava sporlarını oralara taşıyoruz. Bunun dışında turlar çekerek burayı destinasyon haline  getirmek lazım.? Dedi.

Sporcularla birlikte rafting botuna binen  Vali Ali Fidan basın mensuplarına da şaka yapmayı ihmal etmedi, kürekle su atarak gazetecileri ıslattı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.