KURUMLAR FİLEDE KAPIŞIYOR

KURUMLAR FİLEDE KAPIŞIYOR

Kurumlar arası voleybol turnuvası 18 Temmuz salonunda başladı. Büyük kapışmaya sahne olan turnuvada 15 kurum bayan erkek karma takımlarla mücadele ediyor.

Düzce Voleybol İl Temsilciliğinin organizasyonu ile düzenlenen kurumlararası voleybol turnuvası 18 Temmuz salonunda başladı.

Kurumlar arasında iletişimi sağlamak ve spora özendirmek amacıyla düzenlenen turnuvada kıyasıya mücadeleler sergileniyor.

 

 

Voleybol il temsilcisi Erdal Bostancı, turnuva hakkında bilgi verirken, bayan erkek karma takımlarla kurumların turnuvaya katıldığını söyledi, bu yıl 15 ile sınırlı kalan takım sayısını gelecek yıllarda artırmayı hedeflediklerini belirtti.

Bostancı, ? Bizim turnuvayı düzenlememizdeki amaçlardan bir tanesi çalışan insanlara spor yaptırmak ve ikincisi voleybol sporun sevdirmektir. Kurum arasında iletişim ve diyalog sağlanması da amaçlarımız arasında. 3 Haziran?a kadar turnuvamız devam edecektir. 15 tane takım turnuvaya katılım sağlıyor. Bizim düşüncemiz daha fazla takım ile düzenlemekte ancak çalışan kesime yönelik bir turnuva olduğundan, fiziki koşulları ve zaman darlığından dolayı takım sayısını 15 ile sınırlı tutmak zorunda kaldık. Bu sayıyı otuza da kırka da çıkarma şansımız olabilirdi. Kalıcı Konutlarda yapılan sorunumuzun devreye girmesiyle birlikte önümüzdeki yıllarda çok daha fazla takımın katılımıyla turnuvayı düzenlemek istiyoruz. Burada spor yapmak herkesin hakkı, bay bayan ayrımı yapmadan kayma takım kurulmasına izin verdik. Benim gönlümden geçen tamamen bayanlardan oluşan bir takım olmasıydı ancak bu sene mümkün olmadı. Bu turnuva il temsilciliğimizin faaliyetinde olan bir turnuvadır burada görev yapan tüm arkadaşlarımız hakemlerimiz resmi müsabakayı çıktıkları için Spor İl Müdürlüğü'nden ücretlerini alıyorlar? ifadelerini kullandı.

Oyuncular ise turnuvanın spor yapmanın yanında dostluk amacıyla da turnuvaya katıldıklarını söylerken, birbirlerine başarılar dilemeyi de ihmal etmediler.

Oyuncu Serhat Bahadır Boyner , ?Buraya bizi dahil eden yetkililere teşekkür ederiz. Turnuva bizim hem stres atmamız için hem de diğer kurumlarla kaynaşmak için iyi oldu. Fail play içerisinde müsabakaların oynanmasını istiyoruz. Kazanmak ve kaybetmek de sıkıntı yok. Biz mutlu olalım güzel oyun oynayalım güzel kişiler ile dostluklar kuralım istiyoruz? dedi.

Oyuncu Mine Med, ? Öncelikle bizi turnuvaya davet edip kabul eden tüm Kurumlara teşekkür ediyoruz. Oynayacağımız bütün kurum takımlara başarılar diliyorum. Biz Krem Park olarak önceliğimiz Spor yapmak iyi dostluk ve eğlenmek için müsabakalara katıldık. Hırs beslediğimiz bir durum yok, elimizden geleni yapacağız. Gördüğümüz kadarıyla en çok bayan sporcu bizim takımda yer alıyor.. Bence kazanmak oynamaktır başka insanlarla tanışmak kazanmaktır. Başka firmalarla tanışmak kazanmaktır. Bizim için illa bir kupa almak için kazanmak değildir? şeklinde konuştu.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.