KAMPÜS LİSELİ GENÇLERE AÇTIK

KAMPÜS LİSELİ GENÇLERE AÇTIK

Düzce Cumhuriyet Anadolu Lisesi öğrencileri, üniversite tercih dönemi öncesi bilgi edinmek amacıyla Düzce Üniversitesi Konuralp Yerleşkesini ziyaret etti. 


Cumhuriyet Anadolu Lisesi öğretmenlerinden İlker Altıntaş, Barış Eser ve Secaattin Uyar rehberliğindeki öğrenci grubu, ilk olarak Düzce Üniversitesi Eğitim Fakültesi?ni ziyaret etti. Ziyarette Arş. Gör. Taner Atmaca, öğrencilere Eğitim Fakültesi ile ilgili bilgiler verdi. Üniversiteyi kazanmanın önemli olduğu kadar kendini geliştirmenin de önemli olduğunu ifade eden Arş. Gör. Atmaca, öğrencilere derslikleri gezdirdi.

Öğrenciler ardından Yabancı Diller Yüksekokulu Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. William Samuel Peachy?nin verdiği derse katılarak üniversite eğitimini yerinde görme imkanı buldu.


 

Eğitim Fakültesinin ardından İşletme Fakültesini ziyaret eden misafir öğrenci grubu, Arş. Gör. Osman Kartal eşliğinde Fakülteyi tanıma fırsatı buldu. İşletme Fakültesinde derslikleri gezen öğrencilere Arş. Gör. Osman Kartal, Fakültenin bölümleri hakkında tanıtıcı bilgiler vererek onların sorularını cevaplandırdı.
Merkezi Derslikler, kütüphane ve yemekhane ziyareti ile devam eden programda öğrencilerin son durağı, Kapalı Spor Salonu oldu. Üniversitenin voleybol takımının antrenmanını izleyen öğrenciler, fitness salonunu inceleyerek ziyaretlerini tamamladı.


Ziyaret esnasında öğrencilere, Düzce Üniversitesini tanıtan broşürler ile lisans ve ön lisans programlarımızın yer aldığı puan tabloları verildi. Üniversitenin göstermiş olduğu ilgiden duydukları memnuniyeti dile getiren Cumhuriyet Anadolu Lisesi öğretmenleri ve öğrencileri, Üniversite Yönetimine teşekkür etti. Yerleşke yaşamını öğrenme imkanı elde eden öğrenciler, Üniversitenin lisans programları başta olmak üzere ön lisans bölümleri ve sosyal olanakları gibi birçok konuda bilgi sahibi oldular.
Liseli gençlerin ziyareti sonrasında görüşlerini ifade eden Rektör Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, ?Gelecekte kendilerinden çok şey beklediğimiz liseli gençlerimizi kampüsümüzde görmekten memnun olduk. Üniversitemizin kapıları onlara her zaman açık? dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.