BAKIMSIZLIK DİZ BOYU

BAKIMSIZLIK DİZ BOYU

Darıcı mahallesinde henüz yapımı tamamlanmayan yeni terminal bitmeden eskisini gözden çıkardık. Yeni terminal yapılıyor diye eski terminale bakım gösterilmezken, yolcular tıkalı rögarlar, pis tuvalet ve abdesthanelerde bir süre daha sıkıntı yaşayacak gibi görünüyor.

Düzce dört gözle yeni terminalin hizmete açılmasını bekliyor. Artık bakımsızlıkta son noktaya gelen eski terminal, daha yenisi bitmeden gözden çıkartılmış durumda.

 

 

Yeni terminale taşınılacak olması nedeniyle eski terminale artık bir çivi dahi çakılmazken, ancak hala hizmette olması göz önüne alındığında yeni terminale taşınasıya kadar buraya bakım gösterilmesi gerekiyor.

Bugüne kadar bir çok kez eski terminalde yaşanan sıkıntılar gündeme geldi, özellikle yağmur yağdığında su basan terminalde bunu nedeni rögarların tıkalı olması. Çöp ve toprakla dolu olmasından dolayı görevini yapamayan rögarlar temizlenmeyince terminalin akıbeti her yağmurda aynı oluyor.

Tuvalet ve abdest alınan yerlere ise pislikten girilmiyor. Duvarların çürüdüğü, muslukları ellemeye insanın midesinin kaldırmadığı abdesthanelerin görüntüsü pes dedirtiyor.

Daha hizmetteyken ve yeni terminale ne zaman taşınılacağı kesinlik kazanmamışken çoban terminalin bu kadar bakımsızlığa terk edilmesi hem terminal çalışanlarının hem de yolcuların tepkisine yol açıyor.

Bir terminal çalışanı, ? Rögarlar tıkalı, gider olmayınca taşıyor. Yolcular sıkıntılı. Su basıyor nereden geçeceğini şaşırıyor insanlar. 4 aydır başvurduk ama gelip rögarları açmadılar.? Derken,

Bir firma temsilcisi ise, ? Rögarlar tıkalı, abdest alınan yerler de perişan. Gece bayanlar tuvaleti kapalı. Hem pislik başa güreşiyor. Şu garajın pisliğine bakın. Toz içinde yağmur yağıyor çamur oluyor. Her gün zabıtaya söylüyoruz onlar da bıktı. Dışarıdan gelenler yazıklar olsun bu belediye böyle mi çalışıyor diyorlar.? Şeklinde konuştu. Bir vatandaş ise, ? Düzce?ye yakışıyor mu terminal. Köy terminali gibi.? Diyerek şikayetini dile getirdi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.