GERÇEK SAHİPLERİ İŞÇİ VE EMEKÇİLERDİR

GERÇEK SAHİPLERİ İŞÇİ VE EMEKÇİLERDİR

1 Mayıs İşçi ve Emekçiler Bayramı nedeniyle Vatan Partisi İl Başkanı Fethi Sönmez ve Kristal-İş Sendikası Düzce temsilciliği ortak basın açıklaması yaptılar. Sönmez açıklamasında, bu ülkenin gerçek sahiplerinin işçi ve emekçiler olduğunu belirtti.

 

 

 

Düzce?de 1 Mayıs İşçi ve Emekçiler Bayramı olaysız başladı. Vatan Partisi İl Başkanı Fethi Sönmez ve Kristal-İş Sendikası Düzce temsilciliği ortak basın açıklaması yaptılar. Sönmez, açıklama öncesinde çiçek dağıtarak 1 Mayıs?ın barış ve huzur içinde kutlaması gerektiğine vurgu yaptı.

Spor Sokak Girişinde Zabıta Notasında yapılan basın açıklamasında işçi ve emekçinin haklarının korunması gerektiğine vurgu yapıldı.

İnsanca yaşama ve çalışma koşulları istediklerini belirten Kristal-İş Sendikası Düzce temsilcisi, haksızlıklara karşı mücadele edilmesi gerektiğini söyledi.

Temsilci açıklamasında, ?Hızla yoksullaşan, işsizliğin açıklığın pençesine itilen, kuralsız, korumasız, güvencesiz çalıştırılan emekçilerin taleplerini dile getiriyoruz. Anayasal hakkımız olan örgütlenme hakkımızı kullandığımız için işten çıkartılıyoruz. Sessiz kalmayacağımızı haykırmak için, birliğimizi, beraberliğimizi göstermek için alanlardayız? şeklinde konuştu.

Vatan mücadelesi ile emek mücadelesini aynı noktada birleştirilmesi gerektiğine vurgu yapan Vatan Partisi İl Başkanı Fethi Sönmez, ülkenin gerçek üreticileri ve sahiplerinin işçi ve emekçiler olduğunu belirtti.

Sönmez, ?Bu ülkenin gerçek üreticileri ve sahipleri işçi ve emekçidir. Vatanımızın bölünmemesi ve bağımsızlığı için mücadele eden asker, polis ve tüm güvenlik güçlerimizle, emek mücadelesi veren işçilerimiz birdir. Bugün yine şehitlerimiz var. Kardeşlerimiz, evlatlarımız bu vatan için canlarını veriyor. Artık vatan mücadelesi ile emek mücadelesi aynı noktada birleşmektedir? dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.